Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
ACT365 is een toegangscontrolesysteem dat via de cloud is te beheren. Een voordeel hiervan is dat het beheer vanaf elk apparaat kan plaatsvinden, zolang er maar een internetverbinding is. Tot de doelgroepen behoren MKB bedrijven, retail, horeca, sportcentra en onbemande locaties.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing Alphatronics

Met de nieuwe UWI module (art.nr. 004144) voor Visonic PowerG componenten van Visonic heeft u volop mogelijkheden om het AlphaVision ML systeem draadloos te maken, met een groot draadloos bereik, lange levensduur van de batterij en breed assortiment aan draadloze componenten behoort dit tot de absolute top in draadloze beveiliging.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

Alphatronics lanceert een compleet nieuwe lijn bekabelde uitbreidingsmodules voor de AlphaVision ML en XL centrales.

De nieuwe lijn IO+ modules zal de huidige I/O module incl. voeding (art.nr. 004312) en Input + 8 OC module (art.nr. 004314/009831) vervangen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing
De toegangscontrole dag die 22 maart plaatsvond bij Alphatronics is goed bezocht. Het was een genoegen de bezoekers te informeren over de oplossingen die wij op het gebied van toegangscontrole kunnen bieden.Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing

Vanwege de toenemende vraag naar, met name, inbraakdetectie en de aanhoudende leveringsproblemen op de markt heeft Alphatronics haar voorraden structureel verhoogd.

Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing

De Adpro PRO-E buitendetectoren zijn speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Het assortiment ADPRO PRO E PIR-detectoren bestaat uit verschillende modellen volumetrische (30x27 meter) en gordijn detectoren (50-150 meter) die voldoen aan diverse omtrek-, prestatie- en budgetvereisten. Voorzien van Anti-masking detectie en sabotage beveiligingen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing
Heeft uw klant specifieke wensen voor wat betreft de kleur van de camera’s? Camera’s in de door u gewenste RAL-kleur?Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing
Niko Home Control is huisautomatisering: je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken en bijvoorbeeld zonwering op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone bedienen.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

Vanwege de voordelen van de Universal Wireless Interface (UWI) zal deze de Wireless Interface voor de AlphaVision XL systemen vervangen.

De Wireless Interface 004318 is nog leverbaar zolang de voorraad strekt. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

Via ons blog informeren wij u over de functies die binnenkort aan mySmartControl zullen worden toegevoegd. Alle wijzigingen hebben betrekking op het portal voor de eindgebruiker en de installateur.

Lees meer
Geplaatst in Firmware updates door Marketing Alphatronics
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Back to Top