Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Feest: Alphatronics 40 jaar!

10-10-2018 10:30

Een mijlpaal die niet zomaar voorbij mag gaan.
Al 40 jaar kenmerkt Alphatronics zich als de innovatieve en klantgerichte kennispartner in de security branche. De klant speelt daarin de hoofdrol en mede daarom is er voor gekozen om dit samen met hen te vieren.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

In december hebben we u al geinformeerd over het uitlopen van de Wireless Interface, artikel 004318. Vanwege de voordelen van de Universal Wireless Interface (UWI) zal deze de Wireless Interface voor de AlphaVision XL systemen vervangen.

De Wireless Interface is inmiddels zo goed als op.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

In de VRKI 2.0 – deel B (versie 2018, pagina 26) staat dat het in- en uitschakelen van inbraaksignaleringssystemen met gebruik van een afstandsbediening of app alleen is toegestaan bij niveau EL1. Niveau EL-1 is het niveau van elektronische maatregelen in klasse 1 woningen. “Vanaf niveau EL-2 kan er buiten het beveiligd gebied geschakeld worden door middel van componenten die behoren bij het productcertificaat van het inbraaksignaleringssysteem volgens NEN-EN 50136-1”.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing
ACT365 is een toegangscontrolesysteem dat via de cloud is te beheren. Een voordeel hiervan is dat het beheer vanaf elk apparaat kan plaatsvinden, zolang er maar een internetverbinding is. Tot de doelgroepen behoren MKB bedrijven, retail, horeca, sportcentra en onbemande locaties.Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing Alphatronics

Met de nieuwe UWI module (art.nr. 004144) voor Visonic PowerG componenten van Visonic heeft u volop mogelijkheden om het AlphaVision ML systeem draadloos te maken, met een groot draadloos bereik, lange levensduur van de batterij en breed assortiment aan draadloze componenten behoort dit tot de absolute top in draadloze beveiliging.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing

Alphatronics lanceert een compleet nieuwe lijn bekabelde uitbreidingsmodules voor de AlphaVision ML en XL centrales.

De nieuwe lijn IO+ modules zal de huidige I/O module incl. voeding (art.nr. 004312) en Input + 8 OC module (art.nr. 004314/009831) vervangen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing
De toegangscontrole dag die 22 maart plaatsvond bij Alphatronics is goed bezocht. Het was een genoegen de bezoekers te informeren over de oplossingen die wij op het gebied van toegangscontrole kunnen bieden.Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing

Vanwege de toenemende vraag naar, met name, inbraakdetectie en de aanhoudende leveringsproblemen op de markt heeft Alphatronics haar voorraden structureel verhoogd.

Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing

De Adpro PRO-E buitendetectoren zijn speciaal ontwikkeld voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Het assortiment ADPRO PRO E PIR-detectoren bestaat uit verschillende modellen volumetrische (30x27 meter) en gordijn detectoren (50-150 meter) die voldoen aan diverse omtrek-, prestatie- en budgetvereisten. Voorzien van Anti-masking detectie en sabotage beveiligingen. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marketing
Heeft uw klant specifieke wensen voor wat betreft de kleur van de camera’s? Camera’s in de door u gewenste RAL-kleur?Lees meer
Geplaatst in Persberichten door Marketing
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Back to Top