TKH dochter Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur breidt haar security portfolio uit.

Jos Herrebrugh, directeur van Alphatronics en Fenny Cheung van Dahua hebben hiervoor op 11 mei een overeenkomst gesloten. DahuapersberichtAls solution provider wil Alphatronics een compleet portfolio van videosurveillance apparatuur leveren. Vanwege het uitgebreide assortiment, de uitmuntende kwaliteit en het aantrekkelijke partnerprogramma voor de installateur is de keuze op Dahua gevallen.

Dahua Technology is toonaangevend fabrikant van beveiligingsproducten. Volgens het IMS Business Report van 2015 heeft het bedrijf wereldwijd het op één na grootste marktaandeel. Jaarlijks wordt 10% geïnvesteerd in R&D om nieuwe technologie te ontwikkelen en innovaties te creëren.

Dahua heeft een R&D team van ruim 3000 professionals die samen zorgen voor de productie van geavanceerde apparatuur van hoge kwaliteit, met uitstekende prestaties. Oplossingen van Dahua zijn schaalbaar en modulair zodat ze flexibele configuratiemogelijkheden bieden.

Naast het uit voorraad leveren van de apparatuur is de after-sales van groot belang om de klanten van Alphatronics optimaal te ondersteunen. Hiervoor is het team recent uitgebreid en is hiermee specifieke ICT kennis in huis gehaald. Alle medewerkers zijn getraind in het uitgebreide portfolio van Dahua zodat installateurs terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij het uitwerken van projecten.

Middels de vernieuwde webshop kan de Dahua apparatuur eenvoudig besteld worden. Bijbehorende accessoires worden bij ieder product getoond waardoor niets gemist wordt. Levering van Dahua apparatuur zal vanaf eind juni starten.