Het Fore! Security Platform heeft en aantal vernieuwingen en features toegepast, allen toegespitst op nog meer gemak voor de gebruiker.

Androidfore!App voor IPhone
Fore! wordt gekenmerkt door gebruikersgemak. Het moderne dashboard is op eenvoudige wijze naar eigen wens in te delen en het systeem kan op afstand worden bediend door online in te loggen. Dit kan via de computer, tablet of smartphone. Om het gebruikersgemak verder te optimaliseren is er ook een Fore! App ontwikkeld. Deze was al beschikbaar voor Android, vanaf maart ook in de App store.

Aanwezigheidsregistratie met datum en tijd App voor IPhone
Aanwezigheid van personen wordt geregistreerd met datum en tijd. Zo kan de beheerder van het systeem controleren wie er wanneer en hoe laat het pand heeft betreden of verlaten.

Compactere videostream
Op het dashboard van Fore! kunnen diverse camera’s worden toegevoegd en de beelden kunnen naar eigen wens groot of klein worden weergegeven. Voorheen bestond elke videostream uit +/- 2 megapixels, wat onnodig veel is voor vertoon van miniatuurbeelden. Daarom past Fore! de streaming nu aan op de grootte van het beeld. Dit voorkomt dat de Fore! Box onnodig wordt belast.

Separate dashboardiconen voor AlphaVision ML/XL centrale
Indien de op Fore! aangesloten AlphaVision ML/XL centrale verschillende secties heeft, kunnen deze vanaf heden separaat worden weergegeven op het dashboard. Ruimtes kunnen ook apart van elkaar worden in- en uitgeschakeld.

Multi site mogelijkheid
Er kunnen in Fore! meerdere alarm centrales van AlphaVision ML of XL gekoppeld worden, ook als deze centrales in verschillende panden zijn geplaatst. Tot wel 4 x een AV-ML of 4 x een AV-XL, mits deze in hetzelfde netwerk zijn aangesloten.desktopfore

Nieuwe integraties
In de nieuwste release van Fore! zijn er een aantal nieuwe integraties gerealiseerd:
- Het Sense Pro Platform, in samenwerking met VDG;
- Grundig Recorders, in samenwerking met ASP AG.

Verbeteringen
Binnen de bestaande functionaliteiten van Fore! zijn er verbeteringen aangebracht in de Kaartcodering Wiegand XX, de integratie van het Alphavision ML/XL paneel en de Multi Camera Widget. Deze verbeteringen zullen het gebruikersgemak van Fore! verder optimaliseren.