TKH dochter Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur breidt haar pakket security opleidingen uit.

Jos Herrebrugh, directeur van Alphatronics en Ing. Armand van Bercheycke RSE, directeur van SOBA Security Opleidingen BV zijn hiervoor een strategische samenwerking aangegaan. Soba_persbericht

Als solution provider wil Alphatronics, naast een uitgebreid assortiment van hoogwaardige security producten, ook de bijbehorende opleidingen verzorgen. Momenteel gebeurt dit al op brede schaal op het gebied van producttrainingen. Installateurs worden opgeleid om producten te installeren, te onderhouden of service te verlenen. Hiervoor is een uitgebreid programma van trainingen voor de beginner en ervaren monteur.

Maar daarnaast is er ook behoefte aan de uitbreiding van vakkennis. Alleen al op bijvoorbeeld TCP/IP gebied gaat de ontwikkeling razendsnel. Met de juiste opleiding kan de monteur efficiënt en effectief werken met bijvoorbeeld IP camera’s of een doormelding via internet of een VPN naar de alarmcentrale.

SOBA Security Opleidingen is dé opleider voor inbraak- en brandbeveiliging. Al 25 jaar speelt SOBA een toonaangevende rol in de verdere professionalisering op het gebied van beveiliging en brandveiligheid. Met een zeer hoog slagingspercentage wordt een bijdrage geleverd aan de verdere kwaliteitsverbetering van onze branche. Met de samenwerking wordt het voor installateurs nog eenvoudiger om product- en vakopleidingen bij één partner onder te brengen. Zo worden kosten bespaard en zorgt het voor gemotiveerde en succesvolle medewerkers.