Voor het koppelen van draadloze detectiecomponenten aan de AlphaVision ML centrale wordt al geruime tijd gebruik gemaakt van de AlphaVision draadloze module (Wimod). Sinds de introductie van een tweede lijn 2-weg draadloze (detectie)componenten van Pyronix enkele maanden geleden, is tevens de Universal Wireless Interface (UWI) gelanceerd.

De UWI module wordt in 2 versies geleverd, één voor de ontvangst van Visonic 868Mhz draadloze componenten en één voor de ontvangst van Pyronic 868Mhz 2-weg draadloze componenten. Hierdoor is de noodzaak voor het blijven leveren van de AlphaVision draadloze module (Wimod) overbodig geworden.
Wilt u de UWI's bestellen, klik HIER.

UWI

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De UWI module wordt geleverd in een kunststof behuizing en is voorzien van een RS-485 bus aansluiting waardoor de module op de meest geschikte locatie voor optimale draadloze ontvangst geplaatst kan worden. Enkele specificaties van de UWI zijn:

  • 32 draadloze (detectie)componenten per UWI
  • RS-485 bus aansluiting voor flexibele montage locatie en optimaal ontvangst
  • RF signaalsterke optie Pyronix bij looptest functie in de AV-ML
  • Groot draadloos bereik Pyronix 2-weg draadloze componenten

Alphatronics heeft daarom besloten om de AlphaVision draadloze module (Wimod) met art.nr. 004209 uit te faseren per 01/01/16. Support en RMA’s voor de Wimod blijven uiteraad gewoon doorgaan na de gesteld datum.

Indien u vragen heeft over de nieuwe Universal Wireless Interface neem dan contact op met de afdeling verkoop: 033-2459944.