Visonic heeft niet stilgezeten en diverse vernieuwingen in haar productgamma doorgevoerd, met name op het gebied van 2-weg technologie van PowerG. Deze vernieuwingen werden getoond in de Visonic Roadshow, welke heeft plaatsgevonden bij Alphatronics in Nijkerk. 12 enthousiaste installateurs werden door Visonic en Alphatronics hands-on getraind over de PowerMaster systemen, het PowerManage platform en de handige Visonic-Go app.

Bij de PowerMaster systemen is het 2-weg draadloze PowerG bedieningspaneel zeer handig voor de installateur om op locatie te programmeren. Nieuw op de markt is de 2-weg draadloze (PowerG) PIR buiten detector anti-masking voorzien van ingebouwde camera. De opname start zodra detectie wordt waargenomen.

Visonic_roadshowPowerManage platform
Door een PowerMaster of PowerMax systeem op het PowerManage platform aan te sluiten, kan de installateur deze systemen op afstand beheren. Het PowerManage platform beschikt ook over een virtueel toetsenbord waardoor handelingen c.q. meldingen van het systeem via de portal gevolgd kunnen worden. Een keyfob kan vooraf worden geprogrammeerd. Een zone kan tijdelijk door de installateur op verzoek van de klant overbrugd worden.

Tijdens vakantieperioden kunnen andere waarschuwingsadressen geprogrammeerd worden. De installateur ziet een overzicht van de alarmen en eventueel bijbehorende camerabeelden van PIR camera’s (video verificatie). Tevens ziet de installateur een overzicht van de aangesloten PowerG componenten per systeem/klant en kan een diagnose test op afstand uitvoeren waardoor bijvoorbeeld de batterij status te zien is. Dit geeft hem de mogelijkheid proactief naar de klant te reageren. De installateur biedt hiermee optimale en snelle service naar de klant. 
Meer informatie hierover vindt u op onze speciale website www.powermanage.nl


Visonic-Go app
Met de gratis Visonic-Go app kan de klant het PowerMaster of PowerMax systeem schakelen en push meldingen van alarmen ontvangen. Ook ziet de klant een overzicht van de aangesloten componenten en de status en tevens kan de klant bij alarm aangeboden camerabeelden ter verificatie in de app bekijken. Voor de PowerMaster systemen is hiervoor een PowerLink 3 IP module nodig en voor de PowerMax systemen een PowerLink 2 ethernet adapter. De app is voor iOS en Android beschikbaar. De Visonic-Go app is sinds 1 juni in het Nederlands.
Let op: De Visonic-Go app heette voorheen Visonic alert app. 

Wilt u meer weten over de fijne producten van Visonic, op onze website kunt u er meer over lezen. 
Klik hier voor Visonic informatie.