TKH dochter Alphatronics uit Nijkerk, distributeur van elektronische beveiligingsapparatuur neemt de draadloze toegangscontrole producten van het SSA 2015 Award winnende Blue Orange op in haar pakket.

Jos Herrebrugh, directeur van Alphatronics en Ruurd Klein Langenhorst, eigenaar van Blue Orange en bedenker van het gelijknamige toegangscontrole systeem hebben op 4 februari de samenwerkingsovereenkomst getekend.

blueorange

Blue Orange komt als eerste leverancier op de markt met een volledig draadloos toegangscontrole systeem waarbij geen infrastructuur nodig is. Hierbij is de authentificatie volledig ondergebracht in de smartphone en het slot voorzien van een uniek ID nummer. Via Bluetooth LE of NFC technologie kunnen het slot of hek met de smartphone worden opengestuurd. In combinatie met de optionele LoRa - IoT module kan ieder slot op afstand via het Security management systeem worden gemanaged of bediend. Een ontwikkeling die uniek is binnen de toegangscontrole.

De grote voordelen van dit systeem zijn dat het volledig draadloos is en er tevens geen hubs of routers nodig zijn om via het security management systeem real time met de sloten te kunnen communiceren. Dit leidt tot enorme besparingen in de aanleg en het beheer. Niet alleen deuren en slagbomen kunnen worden voorzien van deze technologie, ook ladenblokken en lockers kunnen worden uitgerust met een Blue Orange slot en worden geïntegreerd in het Security Management Systeem.

Groot voordeel voor de klanten van Alphatronics is dat montage van de sloten door vrijwel iedereen gedaan kan worden. Daarnaast kunnen de sloten vanaf kantoor worden geconfigureerd.

Het systeem is volledig modulair op te bouwen vanaf één deur, hek of brievenbus tot en met oneindig veel toegangen en oneindig veel gebruikers. Afhankelijk van de behoefte van de klant kan hij de sloten beheren via zijn telefoon, een web-applicatie of een Security Management Systeem. Inmiddels is de integratie van het Blue Orange systeem met het eerste SMS, Entelec Control Systems uit Amersfoort, reeds gerealiseerd.

Voor meer informatie bent u welkom, bel ons op 033-2459944 of stuur ons een e-mail: verkoop@alphatronics.nl.