Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00
Onlangs organiseerden wij de eerste editie van het Security Café, en inspirerend evenement in het Hart van Holland te Nijkerk. Circa 200 enthousiaste bezoekers waren aanwezig.Lees meer
Geplaatst in Evenementen door Marketing Alphatronics

Donderdag 6 april 2017 heeft Alphatronics een succesvolle en gezellige buitendetectiedag georganiseerd. Tijdens het middag- en avondprogramma hebben bezoekers kennis genomen van de verschillende soorten buitendetectie die permanent zijn geïnstalleerd in een demonstratieveld.

Lees meer
Geplaatst in Evenementen door Marketing

De vraag naar buitendetectie groeit. Maar welke vorm van buitendetectie gebruikt u in een bepaalde situatie? Om aan alle verwarring een eind te maken hebben wij een groot scala aan buitendetectie permanent in een testveld beschikbaar gemaakt.

Kom op 6 april naar onze buitendetectiedag en ervaar de verschillende soorten detectie werkend in het testveld.

Daarnaast hebben wij voor u een handige whitepaper beschikbaar. Hierin staan alle voorkomende soorten detectie met toepassing, voor- en nadelen duidelijk uitgelegd. Een prima naslagwerk voor verkoop, projectering en werkvoorbereiding.

Lees meer
Geplaatst in Evenementen door Marketing
Visonic heeft niet stilgezeten en diverse vernieuwingen in haar productgamma doorgevoerd, met name op het gebied van 2-weg technologie van PowerG. Deze vernieuwingen werden getoond in de Visonic Roadshow, welke heeft plaatsgevonden bij Alphatronics in Nijkerk. 12 enthousiaste installateurs werden door Visonic en Alphatronics hands-on getraind over de PowerMaster systemen, het PowerManage platform en de handige Visonic-Go app.Lees meer
Geplaatst in Evenementen door Marketing
Back to Top