Per februari 2018 zijn er weer plekken vrij op onze marketing-/designafdeling! Zoek jij een leuke en zinvolle stageplek voor meewerk of afstuderen op het gebied van (web)design of marketing/communicatie en doe jij een opleiding grafische vormgeving ‪‎CMD of webdesign ‎WD dan is Alphatronics echt iets voor jou!
Alphatronics ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen op het gebied van veiligheid. Tijdens deze stage krijg je alle ruimte, kun je stagevacaturekennismaken met de praktijk en je portfolio uitbreiden. Je komt terecht bij een jong en dynamisch bedrijf dat je verder helpt en écht luistert naar jouw ideeën en kennis.


Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, video-security en toegangscontrole. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk worden installateurs ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Onze vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden. Vanuit de Alphatronics Academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis. Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. Onze AlphaVision inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van onze klanten. 


Onze organisatie is opgericht in 1978 en maakt sinds 2010 deel uit van de TKH Group NV. Hierdoor is het mogelijk om ook andere bedrijven op het gebied van Vision, Security en Connectiviteit eenvoudig te betrekken bij omvangrijke of complexe (security) vraagstukken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met me op via FB of jos@alphatronics.nl