Onlangs organiseerden wij de eerste editie van het Security Café, en inspirerend evenement in het Hart van Holland te Nijkerk. Circa 200 enthousiaste bezoekers waren aanwezig. 

securitycafe
De gasten kregen een geheel verzorgde dag, inclusief diner en netwerkborrel met diverse interessante sprekers die vanuit meerdere invalshoeken het thema ‘De kans van verandering’ belichtten.

Nick Pegtol gaf een presentie over de verschuiving van toegangscontrole naar de Cloud terwijl Vincent Meijer benadrukt hoe dit soort toepassingen veilig gebruikt kunnen worden. Sander Duivestein gaf zijn inspirerende visie op onze snel veranderende samenleving. Afsluiter was John van den Heuvel die een inkijk gaf in de onderwereld en de opkomst van cybercriminaliteit.
Daarnaast was er, onder enthousiaste leiding van dagvoorzitter Ben van der Burg, ruim baan voor vragen en suggesties. Een terugblik van deze geweldige dag met foto's en de officiële aftermovie van het Security Café 2017 vindt u op de website: https://www.securitycafe.nl/media/#_aftermovie


Na afloop is aan de bezoekers gevraagd om een korte enquête in te vullen. De gemiddelde beoordeling van het evenement was maar liefst een 8,4! De enthousiaste reacties zijn een signaal dat wij met dit evenement op de goede weg zitten. Volgend jaar komt er dan ook zeker een vervolg.


We kijken uit naar de volgende editie! U ook?