De toegangscontrole dag die 22 maart plaatsvond bij Alphatronics is goed bezocht. Het was een genoegen de bezoekers te informeren over de oplossingen die wij op het gebied van toegangscontrole kunnen bieden.

Vier fabrikanten, waaronder Alphatronics, vormden donderdag een interessante dag in Nijkerk. Samen met de Access Portal producten van Impro, de cloud oplossing van ACT365, het mooie platform met toegang van Fore! en onze AlphaVision XL met toegang hebben wij een aantal zeer mooie en slimme toegangsoplossingen laten zien, die makkelijk ingezet kunnen worden bij uw projecten. De hands-on presentaties hebben bijgedragen aan meer beeldvorming.

De leerzame dag is afgesloten met een loterij en de 4 winnaars van een van de toegangspakketten kunnen meteen aan de slag met de gewonnen toegangscomponenten!

Bedankt voor uw komst!
Alphatronics wil alle bezoekers en sprekers bedanken voor hun komst, inzet en enthousiasme. Mede daarom kijken wij terug op een zeer geslaagde dag die door alle aanwezigen beoordeeld is met een cijfer 8 gemiddeld.


Heeft u binnenkort een aanvraag of een mooi project dan kunt u altijd van onze verkoopafdeling gebruikmaken, u kunt ze benaderen via verkoop@alphatronics.nl

Toegangscontrole dag