UNii online is live!

Door Alphatronics - 11 november 2020 - Nieuws

 

Unii online

Gebruikers van de UNii kennen de UNii manager al. Deze configuratiesoftware voor de PC of laptop is ook online beschikbaar: UNii online. UNii online biedt installateurs en eindgebruikers, met exact dezelfde interface als UNii manager, de mogelijkheid om via een browser aangesloten UNii’s te bedienen.

Hierbij hebben we alle eigenschappen van UNii manager meegenomen:

+ Eenvoudig in gebruik
+ Toelichting bij menuopties
+ Modern ontwerp
+ Duidelijke structuur
+ Meertalig

Installateurs kunnen eigen gebruikers (monteurs) aanmaken en per gebruiker bepalen welke UNii’s benaderd mogen worden. Op afstand kan de UNii volledig geprogrammeerd en bediend worden.

Eindgebruikers kunnen het gebruikersbeheer van hun locatie(s) uitvoeren. UNii online is voor eindgebruikers voor één of meerdere vestigingen te gebruiken. Ook hier kan per gebruiker worden ingesteld welke UNii’s te benaderen zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld filiaalbedrijven.

Naast het bedienen en beheer van UNii’s is UNii online standaard ingericht voor het handmatig en automatisch opslaan van back-ups. Zo is de programmering altijd beschikbaar en is het niet meer nodig om deze handmatig op te slaan bij een bezoek aan de klant.

De verschillende mogelijkheden van UNii online zijn ondergebracht in een Basic en Advanced abonnement. 

 

 

Meer weten?

Vraag bij onze verkoop afdeling voor meer informatie, mail naar verkoop@alphatronics.nl of bel 033-2459944..