UNii webinar: UNii Spring release v2.16

 
UNii webinar: UNii Spring release v2.16, Alles over de nieuwe UNii firmware update in maar 30 minuutjes!

Vanaf begin april 2024 is de UNii Spring release 2.16 beschikbaar. In deze firmware zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd:

  • In UNii online wordt het gebruikersmanagement flexibel instelbaar
  • Ondersteuning van STid-lezers en STid mobile credentials
  • Ondersteuning van tags op het Elite draadloze keypad
Datum en tijd: Donderdag 28 maart om 10.00 uur & 19.30 uur
Duur: ca. 30 minuten + vragenrondje 

Meld je hier aan voor het tijdstip wat jou past (klik op het tijdstip):

10:00 uur         19:30 uur

 
UNii webinar: In UNii online wordt het gebruikersmanagement flexibel instelbaar

Gebruikersrechten worden optimaal instelbaar, UNii online wordt zowel door de installateur als de eindgebruiker gebruikt. Ideaal, want de installateur kan op afstand het systeem beheren en de eindgebruiker kan het gebruikersbeheer zelf uitvoeren. Voorheen waren de rechten van de gebruikers vooraf bepaald, maar in deze release zal het gebruikersmanagement flexibel instelbaar worden.
 

Voor de installateur
De administrator van de installateur kan gebruikersrollen instellen. Deze rollen worden toegekend aan een gebruiker, bijvoorbeeld een monteur. Per gebruikersrol kan ingesteld worden welke schermen in UNii online voor de gebruiker zichtbaar zijn. De administrator van de installateur heeft altijd toegang tot alle schermen. Binnen een scherm wordt geen onderscheid gemaakt in content. Zie je een bepaald scherm, bijvoorbeeld secties, dan heb je binnen dit scherm toegang tot alle informatie.

Voor de eindgebruiker
De belangrijkste wijziging is zichtbaar voor de eindgebruiker. De installateur kan voor de eindgebruiker een gebruikersrol als administrator instellen. Ook in deze gebruikersrol wordt, net als bij de monteur, ingesteld welke schermen toegankelijk zijn. De administrator van de klant kan hierna gebruikersrollen voor andere gebruikers aanmaken. De rechten van deze gebruikers zijn maximaal hetzelfde als die van de administrator. Met deze functie kan de installateur er dus voor zorgen dat de eindgebruiker ook toegang heeft tot bijvoorbeeld de logboeken of dynamic logging.

 


UNii webinar: UNii toegangscontrole met ongekende mogelijkheden

Vanaf de release v2.16 zal er een hoofdstuk worden toegevoegd aan de UNii toegangscontrole: Een uitgebreid portfolio van STid-lezers. Voortaan zal er ondersteuning zijn van de STid-lezers in de UNii, waarmee jij je smartphone of -watch (Smartwatch alleen Apple) kan gebruiken voor de toegangscontrole door gebruik te maken van STid mobile applicatie.

Met een ongekende kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid wordt toegangscontrole hiermee tot een nieuw niveau getild. Klanten zullen deze lezers ervaren als de meest gebruikersvriendelijke vorm van toegangscontrole. Uiteraard met de beveiliging op het hoogste niveau, waarbij het leesprincipe standaard DESFire is en de verbinding met de lezer, naast Wiegand, ook via OSDP kan verlopen.

De STid Mobile ID®-toepassing digitaliseert jouw conventionele toegangskaarten en slaat ze op jouw Android™- of iOS®-smartphone op. Digitale kaarten en conventionele toegangskaarten kunnen naast elkaar bestaan. De STid Mobile ID®-applicatie is gratis verkrijgbaar in de Apple Store en Google Play Store. Een gratis digitale kaart is direct beschikbaar na succesvolle installatie van de app.

UNii webinar: Ondersteuning van tags op het Elite draadloze keypad

Vanaf de release worden er twee tags geleverd bij het Elite draadloze keypad (004821). Deze tags werken niet alleen op dit draadloze product maar ook op de bedrade UNii keypads.Let op: Deze tags werken alleen op de keypads, niet op de UNii deurlezers.Vergeet je niet aan te melden, klik op het gewenste tijdstip om je aan te melden:

10:00 uur         19:30 uur