Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Dahua Live Camerabeelden

Voorkom investeringen in de meest recente apparatuur en gebruik onze camera’s om uw klant te overtuigen. Op onze demorecorder zijn hiervoor een aantal verschillende Dahua camera’s aangesloten. Variërend van een kleine WDR wedge camera, een 4K hoog resolutie camera tot een tweetal-bullet camera’s waarvan één zelfs met Star-Light functie.

 

U kunt de demo login hieronder aanvragen. Met behulp van de bekende Dahua apps bent u dan in staat de camerabeelden te demonstreren bij uw klant. 

 

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

 

• Online de demo camera’s altijd en overal bekijken 24/7 

 

• Super verkooptool, overtuig uw klant in een handomdraai! 

 

• U kunt de applicatie live demonstreren 

 

• Geen aanschafkosten van eigen demo camera's

 

 

 

 

 

Bekijk het zelf!

 

Aanvraagformulier Dahua Live Video

* Verplichte velden

Dahua IP

De Dahua IP lijn camera’s en recorders kenmerkt zich door zijn eenvoud en plug-and-play mogelijkheden. Er is een breed assortiment IP camera’s verkrijgbaar met of zonder Power over Ethernet (PoE) mogelijkheden. De IP camera’s zijn verkrijgbaar in compacte domes en bullets, daarnaast hebben de Eco-Savvy en Ultra-Sart series verschillende slimme functies zoals bijvoorbeeld Video Content Analyse (VCA). Het gemak van de recorders is dat zij in de Nederlandse taal te programmeren zijn en dat de Grafische User Interface (GUI) van alle recorders nagenoeg gelijk is! Dit is wel zo makkelijk met zowel installeren als programmeren.

 

 

 

Dahua HDCVI

HDCVI is een erg slimme, eenvoudige en kostenbesparende transmissietechniek om camerabeelden over traditionele COAX bekabeling te verzenden. Een ideale oplossing om bestaande analoge installaties te renoveren! Dahua HDCVI is in staat om full HD camerabeelden tot over 500 meter coaxkabel te verzenden. Dahua HDVCI heeft daarnaast geen beeldvertraging – iets wat IP transmissie wel heeft. Dahua kan met de HDCVI techniek beeldresoluties tot HD1080p vertonen en binnenkort tot 4K.

Dahua heeft ook tribrid recorders. U kunt hiermee zowel analoge, HDCVI als IP camera’s ontsluiten!

 

Dahua Intercom
Naast een uitgebreid assortiment camera’s en recorders heeft Dahua ook een uitstekend assortiment van intercoms met toebehoren. De belangrijkste kenmerken zijn het moderne design en de eenvoudige installatie.

De binnenpost is voorzien van een 7″ kleuren touchscherm. Via een SD-kaart kunnen videobeelden of snapshots van de buitencamera of via overige aangesloten Dahua IP camera’s worden opgeslagen.

De robuuste buitenpost heeft een 80° wide angle lens en is voorzien van night vision.

Het aansluiten kan middels CAT of de (bestaande) 2-draads verbinding. Voor betrouwbare, betaalbare en snel te installeren intercomsystemen is Dahua dé oplossing.

 

Waarom Dahua?

Als solution provider wil Alphatronics een compleet portfolio van videosurveillance apparatuur leveren. Vanwege het uitgebreide assortiment, de uitmuntende kwaliteit en het aantrekkelijke partnerprogramma voor de installateur is de keuze op Dahua gevallen. Hiermee is het assortiment uitgebreid met een vooraanstaand merk dat voor iedere toepassing een geschikte oplossing heeft. Naast het uit voorraad leveren van de apparatuur is de after-sales van groot belang om de klanten van Alphatronics optimaal te ondersteunen. Hiervoor is het team uitgebreid en is hiermee specifieke ICT kennis in huis gehaald. Alle medewerkers zijn getraind in het uitgebreide portfolio van Dahua zodat installateurs terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij het uitwerken van projecten. 

 

Dahua Technology:

Dahua Technology is een toonaangevende fabrikant van beveiligingsproducten. Het bedrijf heeft wereldwijd het op één na grootste marktaandeel. Een R&D team van ruim 4000 professionals zorgt voor de productie van geavanceerde apparatuur van hoge kwaliteit met uitstekende prestaties. Oplossingen van Dahua zijn schaalbaar en modulair zodat ze flexibele configuratiemogelijkheden bieden.

De komende tijd gaan we uiteraard door met het aanvullen van ons assortiment. Heeft u wensen of suggesties laat het ons dan weten!

Back to Top