Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Integratie

Voor ieder integratievraagstuk de juiste oplossing
Integratie


Kenmerken & voordelen

  • Integratie op elk gewenste niveau
  • Geschikt voor integratie van AlphaVision ML & XL
  • Uitgebreide ondersteuning
  • Verschillende koppelvlakken:
  • Generieke Interface
  • API/SDK
  • KNX

 

De AlphaVision ML en XL centrales kunnen eenvoudig op elk gewenst niveau geïntegreerd worden. Met de KNX module wordt de inbraakcentrale in een handomdraai onderdeel van de KNX-installatie en met de protocolbeschrijving van het Generieke Interface kan de centrale middels IP worden geïntegreerd. Integreren binnen een Windows omgeving? Gebruik dan de uitgebreide API en bijbehorende SDK. Zo is er voor ieder integratievraagstuk de juiste oplossing.

 

Generieke Interface
Alphatronics biedt de mogelijkheid om op het hoogste niveau te integreren met de AlphaVision ML en XL systemen. Hiervoor bieden wij u een protocolbeschrijving waarmee het mogelijk is om middels IP contact te leggen met de centrale. Een uitgebreid scale aan functie is beschikbaar waaronder: in- of uitschakelen, systeem- en zonestatus, overbruggen, gebruikers bekijken of wijzigen en nog veel meer. Het Generieke Interface is uitgebreid gedocumenteerd in de protocolbeschrijving.

 

API/SDK
Integreren in een Windows omgeving kan middels de Software Development Kit (SDK) die bestaat uit de API, een Microsoft .Net dll, de help reference en een C++ voorbeeld programma. Hierdoor is integratie zeer eenvoudig geworden en kunnen alle gangbare functies van het systeem aangesproken worden. De koppeling is bi-directioneel en voorziet dus zowel in het lezen van data als ook in het aanpassen van bijvoorbeeld pincodes. Communicatie met de AlphaVision systemen gaat middels de onboard IP aansluiting.

 

KNX
De enige open wereldstandaard voor huis- en gebouwautomatisering wordt nu ook ondersteund door de AlphaVision ML & XL centrales. Met behulp van de speciaal ontwikkelde module wordt de centrale in een handomdraai onderdeel van de KNX installatie. Instellen gebeurt gewoon met de bekende ETS software. Hiermee kunnen tot 200 uitgangen en 48 ingangen ingesteld worden. Events zoals in- en uitschakelen, alarmen en storingen worden gezien als sensoren voor KNX. Ingangen kunnen aan uitgangen gekoppeld worden waardoor ook in- en uitschakelen via de KNX installatie mogelijk is.

 

Specificaties

Generieke interface: Protocolbeschrijving beschikbaar op basis van NDA
API/SDK: Beschikbaar op basis van NDA
Inhoud: Alphatronics API
  Microsoft .Net dll fi le
  Help reference
  Microsoft .Net C++ voorbeeld programma

KNX:

Programmering Met behulp van ETS
Ingangen 16 - 48
Uitgangen 50 - 200
Communicatie IN: Middels RS-485 bus
Communicatie UIT: KNX 2-draads
Software versie: Vanaf AlphaVision ML 2.30 en XL 3.40


Bestelinformatie

Artikelnr. Omschrijving
004182  Protocolbeschrijving Generieke Interface
004180  API/SDK inclusief Microsoft .Net C++ voorbeeld programma
004175  AlphaVision KNX module
Back to Top