Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Pyronix Enforcer inbraakpaneel

PYRONIX Enforcer, draadloos voor de Nederlandse markt!

Om antwoord te kunnen geven op de vraag naar een kwalitatieve hoogwaardige inbraakdetectie tegen een scherpe prijs heeft Alphatronics gekozen voor de Pyronix Enforcer 32-WE.

EnforcerENFORCER 32-WE 400px


Deze Alles-in-één oplossing (centrale, bediening en alarmering in één behuizing) is verkrijgbaar in diversen uitvoeringen en kan communiceren via LAN en GPRS maar binnenkort ook middels WiFi. Uitgangspunt van deze centrales zijn draadloze 2-weg communicatie, snelle montagetijden en gebruiksvriendelijke bediening. Juist deze eenvoudige bediening is een groot voordeel voor het marktsegment waar het paneel wordt toegepast. De Enforcer is Grade 2 gecertificeerd.

 

De Enforcer maakt gebruik van draadloze detectoren van Pyronix. Deze detectoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, maken gebruik van 2-weg communicatie en zijn voorzien van een Signal Strength Indicator (SSI) waardoor het bereik bij montage direct zichtbaar is.

 

PyronixCloud
Via de beveiligde PyronixCloud kan de eindgebruiker het Enforcer systeem eenvoudig en intuïtief bedienen met behulp van een App op zijn smartphone of tablet. Niet alleen het controleren van de systeemstatus maar ook alarmen ontvangen door middel van pushnotificatie en zelfs het inkijken in het object door middel van aangesloten IP camera's is mogelijk met de App. De Cloud functionaliteit is ook bijzonder handig voor de installateur. Hij kan via de Cloud verschillende systeeminformatie bewaken en zodoende de geïnstalleerde systemen van zijn klanten actief beheren.

 

Koppeling aan de PyronixCloud is de eerste jaar gratis, daarna zijn de kosten slechts €1,00 per maand voor de Enforcer en € 1,00 per maand per aangesloten camera.

 

Video-security is naadloos geïntegreerd. Hierdoor kunnen zowel live als opgenomen beelden bekeken worden. Het inleren van de camera’s gebeurt eenvoudig met het scannen van een QR-code. De pan en tilt camera wordt direct vanuit de App bestuurd.


Met de Enforcer heeft Alphatronics haar portfolio verstevigd en kan zij verder groeien als totaalleverancier.

Bestel in onze webshop


Over Pyronix
Pyronix werd opgericht in 1986 en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de inbraakcentrales markt in zowel het Verenigd Koninkrijk als de rest van de wereld en produceert producten variërend van PIR's, beveiligingscentrales en smartphone-toepassingen. Het bedrijf heeft diverse prijzen gewonnen voor innovatie voor haar producten en oplossingen en heeft meer dan 50 levenslange patenten toegekend voor haar ontwerpen en technologieën. Het bedrijf is met haar productie, hoofdkantoor en R & D gevestigd in Rotherham, Verenigd Koninkrijk, op het Hellaby industrieterrein. 

Pyronix Enforcer

Back to Top