Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Toegangscontrole met smartphone

Via een smartphone de deur openen, wie wil dat nou niet?
De communicatie vindt via Bluetooth plaats. Effectief en eenvoudig, uw klant heeft geen toegangspas of -tag meer nodig. 
Het alles-in-één toegangscontrole systeem Fore!, ontwikkeld door TKH bedrijven, wordt met deze nieuwe functie uitgebreid. Met een gratis App kan praktisch elke Bluetooth smartphone (iOS en Android) met de HID iClass Bluetooth mullion proximity reader communiceren.

 

  • Deze mobiele oplossing biedt de gebruiker gemak om toegang te krijgen tot o.a. deuren, parkeerfaciliteiten en poorten en is een logische stap in de evolutie van toegangscontrole.
  • Open deuren en poorten met een kort bereik 'tap' (tik) of van een afstand van maximaal 10 meter d.m.v. Twist en Go activering, afhankelijk van de gewenste applicatie en/of eindgebruikerwens.
  • De leesafstand kunt u voor de klant op de lezer instellen. Implementeer het puur als een mobiele oplossing en/of integreer het in een nieuw of bestaand op 'kaarten gebasseerd' Fore! toegangscontrolesysteem.

 

 

Afhankelijk van het aantal deuren is Fore! toegangscontrole verkrijgbaar in Fore! 4 lezers, 8 lezers, 16 lezers of in een 16-plus versie tot 32 lezers. Deze versies staan op een Fore!Box, dit is een compacte NUC PC, (11,2 x 11.7 x 3,9 cm).

Schema Fore! toegangscontrole

 

Uitbreiding van het aantal deuren, bijvoorbeeld van 8 naar 16 deuren, is te realiseren door het kopen van een eenmalige upgrade licentie; u betaalt dan het verschil van Fore!8 naar Fore!16 bij.

 

Het Fore! dashboard is een beauty. Niet alleen lay-out technisch, maar ook qua mogelijkheden en personalisatie. Elke gebruiker kan zijn eigen, flexibele dashboard maken. Bediening kan met een PC, smartphone of tablet. Fore! is standaard uit te breiden met geïntegreerde video, alarm en intercom.

 

Voor meer informatie over Fore! toegangscontrole, verwijzen wij u graag naar onze oplossingspagina https://www.alphatronics.nl/oplossingen/fore-toegangscontrole

 

Fore! toegangscontrole met een SmartPhone wordt als volgt gerealiseerd:

 

Fore! toegangscontrole

 

 

Mocht u meer informatie of ondersteuning wensen, neem gerust met ons contact op! Telefoon 033-2459944 optie 1 of stuur een mail naar verkoop@alphatronics.nl

Back to Top