Naar boven

Beveiliging op maat

Met het projectenteam van Alphatronics scoor je makkelijker je opdracht met minder inspanning!


Van een passend advies, een offerte op maat, tot hulp bij de werkvoorbereiding; de afdeling projecten staat voor je klaar. Onze medewerkers werken met plezier jouw aanvragen voor je uit tot een offerte.

De expertise en vakkennis is hiervoor in een ruime mate aanwezig. Of het gaat om inbraakmeldinstallaties, brandmeldinstallaties, toegangscontrole of juist geïntegreerde oplossingen, voor elk vraagstuk is er een passende oplossing.

Ook ondersteuning bij een klantadvies, wel of niet met een demonstratie op locatie, behoort tot de mogelijkheden. Net als een maatwerk bekabelingsschema. Kortom; ontzorgen in optima forma! Met het projectenteam van Alphatronics regel je makkelijker uw opdracht met minder inspanning!Mail jouw aanvraag naar projecten@alphatronics.nl of bel 033-2459944.


ADVIES VAN EEN SPECIALIST

Allereerst bespreken we jouw aanvraag en kiezen we de maatwerk oplossing die nodig is. Hier bepalen we ook wat we voor je gaan uitwerken. Ons team gaat direct met jouw aanvraag aan de slag. Een uitgebreide offerte met aanvullende documentatie wordt binnen 3 werkdagen voor je uitgewerkt.

PROJECTERING VOLGENS REGELGEVING

Mocht er nog geen projectering beschikbaar zijn, kunnen wij dit uiteraard voor je uitvoeren. Of het nu gaat om een klein project of een grote, complexe situatie, niets is onmogelijk. De benodigde kennis van actuele wet- en regelgeving is in ruime mate aanwezig. Voor zowel inbraakmeldinstallaties als brandmeldinstallaties of andere beveiligingssystemen.

OFFERTE & CALCULATIE

Na een gedegen advies en projectering volgt de uitwerking en stellen we een maatwerk offerte op. Een systematisch opgezet document met afbeeldingen aangeleverd als PDF of MS Word document, beide is mogelijk.
Liever een MS Excel overzicht als calculatie tot je beschikking? Ook dit is mogelijk. De offerte als MS Word document kan eenvoudig worden doorgezet naar jouw eindklant; gemak dient de mens. Uiteraard is er van alle producten voldoende commerciële documentatie beschikbaar. 

DEMO OP LOCATIE

Uiteraard is ondersteuning tijdens je afspraak met de eindgebruiker mogelijk. Een live demonstratie bij jou op locatie of bij de eindgebruiker is voor de meeste producten mogelijk en altijd bespreekbaar. Vaak kan dit ook in samenwerking met de fabrikant van de producten.

ENGINEERING

Na een opdracht van jouw klant komt de werkvoorbereiding in beeld. Ook hiervoor kun je onze afdeling projecten inschakelen. We maken graag een maatwerk kabelschema voor je op en helpen met het opstellen van tekenwerk.

UITVOERING

Zelfstandigheid en kennis van de producten is essentieel, Alphatronics stelt als doel om jou en jouw medewerkers hiervoor goed op te leiden, zodat je zelfstandig en met kennis van zaken de projecten uit kunt voeren. Toch kan het zijn dat on-site support gewenst is. We bespreken graag de mogelijkheden.