Naar boven

Beveiliging op maat

Met het projectenteam van Alphatronics scoor je makkelijker je opdracht met minder inspanning!


Van een passend advies, een offerte op maat, tot hulp bij de werkvoorbereiding; de afdeling projecten staat voor je klaar. Onze medewerkers werken met plezier jouw aanvragen voor je uit tot een offerte.

De expertise en vakkennis is hiervoor in een ruime mate aanwezig. Of het nu gaat om inbraakmeldinstallaties, brandmeldinstallaties, toegangscontrole of juist geïntegreerde oplossingen, voor elk vraagstuk is er een passende oplossing.

Ook ondersteuning bij een klantadvies, wel of niet met een demonstratie op locatie, behoort tot de mogelijkheden. Net als een maatwerk bekabelingsschema. Kortom; ontzorgen in optima forma! Met het projectenteam van Alphatronics regel je makkelijker uw opdracht met minder inspanning!Mail jouw aanvraag naar projecten@alphatronics.nl of bel 033-2459944.


ADVIES VAN EEN SPECIALIST

We bespreken jouw aanvraag en kiezen de maatwerk oplossing die nodig is. Hier bepalen we ook wat we gaan uitwerken. Ons team gaat direct met jouw aanvraag aan de slag. Een uitgebreide offerte met aanvullende documentatie wordt meestal binnen 3 werkdagen voor je uitgewerkt.

PROJECTERING VOLGENS REGELGEVING

Mocht er nog geen projectering beschikbaar zijn, kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Of het nu gaat om een klein project of een grote, complexe situatie, niets is onmogelijk. De benodigde kennis van actuele wet- en regelgeving voor inbraakmeldinstallaties, brandmeldinstallaties of andere beveiligingssystemen is aanwezig.

OFFERTE & CALCULATIE

Na een gedegen advies en projectering volgt de uitwerking en stellen we een maatwerk offerte op. Eventueel aangevuld met projectietekeningen met duidelijke herkenbare pictogrammen. Uiteraard is er van alle producten voldoende commerciële informatie beschikbaar.

DEMO OP LOCATIE

Ondersteuning tijdens je afspraak met de eindgebruiker is uiteraard mogelijk. Een live demonstratie op locatie is voor de meeste producten mogelijk en altijd bespreekbaar. Vaak kan dit ook in samenwerking met de fabrikant van de producten, zodat alle vragen direct beantwoord kunnen worden.

ENGINEERING

Na een opdracht komt de werkvoorbereiding in beeld. Ook hiervoor kun je onze afdeling projecten inschakelen. We maken graag een maatwerk kabelschema voor en helpen met het opstellen van tekenwerk.

UITVOERING

Zelfstandigheid en kennis van de producten is essentieel, Alphatronics stelt als doel om jou en de medewerkers hiervoor goed op te leiden, zodat jullie zelfstandig en met kennis van zaken de projecten uit kunnen voeren. Toch kan het zijn dat on-site support gewenst is. We bespreken graag de mogelijkheden