Blog

Sluit jouw UNii mistmachine rechtstreeks aan op de UNii-bus! Sluit jouw UNii mistmachine rechtstreeks aan op de UNii-bus!
Door Alphatronics - 27 februari 2024 - Nieuws
Met de UNii fog interface print is het mogelijk om de UNii fog machine direct aan te sluiten op de UNii bus. UNii fog interface print wordt ingebouwd in de mistmachine, de integratie is mogelijk bij zowel de M-series als de F-series mistmachines.
Lees meer
De Dahua Dual-splicing camera’s De Dahua Dual-splicing camera’s
Door Alphatronics - 13 februari 2024 - Nieuws
Een 180 graden camera in full-color uitvoering en TIOC functionaliteiten in één behuizing. Door het panoramische beeld kan je...
Lees meer
Alphatronics levert de UNii 4G module mèt simkaart Alphatronics levert de UNii 4G module mèt simkaart
Door Alphatronics - 08 februari 2024 - Persberichten
Alphatronics levert de UNii 4G module in combinatie met een CSL simkaart. Deze service betekent meer gemak; niet meer op zoek naar een geschikte simkaart voor het gebruiksklaar maken van de UNii 4G module.
Lees meer
DIY: Een UNii licentie upgrade in slechts 30 seconden! DIY: Een UNii licentie upgrade in slechts 30 seconden!
Door Alphatronics - 06 februari 2024 - Nieuws
Simpel, snel, makkelijk én zelfstandig kun je iedere UNii centrale upgraden via UNii online; had je eerst de verkoopafdeling nodig om een systeem groter te maken, dat kun je nu helemaal zelfstandig!
Lees meer
Detnov heeft het brandmeldsysteem voor elk project Detnov heeft het brandmeldsysteem voor elk project
Door Alphatronics - 30 januari 2024 - Nieuws
Het mag duidelijk zijn dat Alphatronics en Detnov veel overeenkomsten hebben in visie, kwaliteit van producten en dienstverlening. Alphatronics voert het merk Detnov exclusief in Nederland. De meest geavanceerde technologie, hypermoderne eigen productiefaciliteiten en voortdurend evoluerende methodes zorgen voor...
Lees meer
UNii Deurcontroller, een ideale combinatie met de UNii centrale UNii Deurcontroller, een ideale combinatie met de UNii centrale
Door Alphatronics - 25 januari 2024 - Persberichten
De innovatieve UNii alarmsystemen zijn inmiddels een aantal jaar op de markt. We mogen wel stellen dat het deze periode uiterst succesvol is verlopen. Veel bestaande klanten, maar ook veel nieuwe installateurs werken inmiddels standaard met de UNii. Dat is iets waar we trots op zijn. Als aanvulling op de UNii hebben we de UNii deurcontroller, de ideale combinatie!
Lees meer
Nieuw van CDVI: KPROG USB desktop inleermodule voor KRYPTO kaarten & tags Nieuw van CDVI: KPROG USB desktop inleermodule voor KRYPTO kaarten & tags
Door Alphatronics - 22 januari 2024 - Nieuws
Dit is een krachtige desktop-unit, ontworpen om kaart- en tagbeheer te stroomlijnen met ongeëvenaard gemak. De KPROG integreert naadloos in een KRYPTO toegangscontrole systeem en is bedoeld voor beheer van MIFARE® DESFire® EV2/EV3-kaarten en tags.
Lees meer
De UNii is Grade 3 gecertificeerd De UNii is Grade 3 gecertificeerd
Door Alphatronics - 09 januari 2024
Om te kunnen voorzien in alle denkbare situaties is de UNii standaard Grade 3 gecertificeerd. Dit betekend dat je de UNii kunt gebruiken in de meest veeleisende projecten zoals woningen, kantooromgevingen, high risk en overheidsinstanties. 
Lees meer
Uitfasering 2G, wat betekend dit voor de bestaande alarmsystemen bij jouw klanten? Uitfasering 2G, wat betekend dit voor de bestaande alarmsystemen bij jouw klanten?
Door Alphatronics - 03 januari 2024
KPN heeft aangekondigd op 1 december 2025 definitief te stoppen met het 2G (GRPS) netwerk.
Lees meer
Aankondiging overgang naar UNii tags met Epoxy Aankondiging overgang naar UNii tags met Epoxy
Door Alphatronics - 11 december 2023 - Nieuws
De bekende witte, platte UNii druppeltag (008074) gaat in de toekomst in uiterlijk veranderen. De UNii tag blijft qua kleur, logo en serienummer hetzelfde maar daar omheen komt een stevige laag epoxy. Deze epoxy laag maakt de tag iets dikker, oersterk en zorgt ervoor dat het UNii logo niet kan slijten. Het geeft de tag een mooi en degelijk uiterlijk!
Lees meer
Nieuw: Dahua Cloud Managed Switches Nieuw: Dahua Cloud Managed Switches
Door Alphatronics - 20 november 2023
Met de Dahua Cloud Managed Switches kunt u uw apparaten toevoegen door de QR-code te scannen en ze te beheren met een geïntegreerd platform (mobiel of WEB) via de cloud. De uitgebreide beheerfuncties maken eenvoudige configuratie en onderhoud mogelijk, de volledige PoE 2.0 functie set, maakt deze switches geschikt voor zowel bewaking als IT-netwerken.
Lees meer
Na de Standard & Advanced series nu nieuw: Optex FlipX Professional serie Na de Standard & Advanced series nu nieuw: Optex FlipX Professional serie
Door Alphatronics - 08 november 2023 - Nieuws
Maak kennis met de nieuwe Optex indoor detector: FlipX Professional! Optex heeft eerder de FlipX Standard en FlipX Advanced series uitgebracht en heeft daar nu deze nieuwe lijn aan toegevoegd.
Lees meer