Blog

Lucht bij Alphatronics! Lucht bij Alphatronics!
Door Alphatronics - 18 september 2023
Goed onderhoud aan beveiligingsinstallaties is een must en draagt bij aan de levensduur van de apparatuur. Dat er voor de verschillende componenten wel eens uitdagingen bestaan hoe deze te reinigen, is ook waar.
Lees meer
UNii EN54-21 - gecertificeerde branddoormelding via de UNii UNii EN54-21 - gecertificeerde branddoormelding via de UNii
Door Alphatronics - 05 september 2023 - Nieuws
De gangbare situatie is dat de brandmeldcentrale (BMC) een eigen doormelding naar de PAC heeft, terwijl de inbraakinstallatie, die er vaak naast hangt, via een kiezer ook naar dezelfde PAC doormeldt.  De BMC heeft zijn eigen (aparte) overdrager en meldt de drie belangrijkste meldingen naar de PAC door: brand, handbrand of storing.
Lees meer
Alphatronics levert nu de UNii 4G module mèt simkaart Alphatronics levert nu de UNii 4G module mèt simkaart
Door Alphatronics - 21 augustus 2023
Wij hebben een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment, een UNii 4G module in combinatie met een CSL simkaart. Deze service betekent meer gemak; niet meer op zoek naar een geschikte simkaart voor het gebruiksklaar maken van de UNii 4G module.
Lees meer
NIEUW: De 2e generatie van de Bosch Commercial Line detectoren NIEUW: De 2e generatie van de Bosch Commercial Line detectoren
Door Alphatronics - 04 augustus 2023 - Nieuws
Voor de nieuwste generatie beveiliging zijn de nieuwste generatie bewegingsmelders nodig.
Lees meer
Nieuw!! K4 Krypto lezer + keypad Nieuw!! K4 Krypto lezer + keypad
Door Alphatronics - 31 juli 2023 - Nieuws
We zijn verheugd om CDVI’s nieuwste product van de Krypto toegangscontrole familie te presenteren: de K4 lezer + keypad.
Lees meer
Dahua Technology onthult het nieuwe Full-color Cube-concept Dahua Technology onthult het nieuwe Full-color Cube-concept
Door Alphatronics - 26 juli 2023 - Persberichten
Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van video-centrische AIoT-oplossingen en -diensten, onthult het 2023 Full-color Cube-concept dat Full-color, Smart Dual Light en andere technologieën combineert tot oneindige innovatiemogelijkheden.
Lees meer
Takex presenteert: TXF-20TDM batterij-gevoede Twin beam actief infrarood detector Takex presenteert: TXF-20TDM batterij-gevoede Twin beam actief infrarood detector
Door Alphatronics - 18 juli 2023 - Persberichten
Takex presenteert de geheel nieuwe TXF-20TDM batterij-gevoede 20m Twin beam actief infrarood detector met dubbele modulatietechnologie. We hebben allemaal wel eens te maken gehad met schittering van de zon tijdens het autorijden en het verblindende effect dat dit heeft op onze ogen. Dit kan ook een uitdaging zijn voor de optiek van een infraroodstraal.
Lees meer
Geen prijsverhogingen bij Detnov  producten! Geen prijsverhogingen bij Detnov producten!
Door Alphatronics - 14 juli 2023 - Nieuws
Terwijl de prijsverhogingen je om de oren vliegen heeft Alphatronics er wederom voor gekozen om voor Detnov geen prijsverhogingen door te voeren dit jaar.
Lees meer
Nieuwe website, nieuwe inlog Nieuwe website, nieuwe inlog
Door Alphatronics - 04 juli 2023 - Nieuws
We hebben een nieuwe website.  Met de omschakeling naar de nieuwe website vervallen de bestaande inloggegevens en kun je hiermee niet meer inloggen. Daarom heb je een e-mail ontvangen met jouw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je direct gebruik maken van alle mogelijkheden. Heb je de mailing niet ontvangen? Controleer dan je spambox.
Lees meer
NIEUW: Iface geavanceerd gezichtsherkenningssysteem NIEUW: Iface geavanceerd gezichtsherkenningssysteem
Door Alphatronics - 15 mei 2023 - Nieuws
iface™ is een geavanceerde biometrische gezichtsherkenning terminal die uw toegangscontrole tot nieuwe niveaus tilt! iface™ biedt een volledig aanraakvrij en veilige toegangscontrole oplossing voor diverse omgevingen.
Lees meer
Dahua brengt nieuwe PTZ-cameraseries uit Dahua brengt nieuwe PTZ-cameraseries uit
Door Alphatronics - 20 maart 2023 - Nieuws
Met Dahua’s nieuwe SD49 PTZ-serie beschikken de camera’s een WDR functie wat zorgt voor heldere beelden, zelfs bij fel tegenlicht, dankzij de aanpassing van de videohelderheid tussen sterke en zwakke lichtgebieden.
Lees meer
Nieuwe AI-mogelijkheden WizSense Dahua Technology Nieuwe AI-mogelijkheden WizSense Dahua Technology
Door Alphatronics - 08 februari 2023 - Nieuws
Dahua Technology voegt nieuwe AI-functies toe aan zijn WizSense-familie. Met behulp van een onafhankelijke AI-chip en een diep lerend algoritme integreert de nieuw geïntroduceerde WizSense SMD 4.0, Quick Pick, AI Scene Self-adaption (SSA), AI Coding en andere uitgebreide AI-functies. Dit alles om klanten nauwkeurige detectie, snel zoeken naar een doel, vereenvoudigde bediening en inclusieve AI-producten te bieden.
Lees meer