Over Alphatronics

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, brandmeldinstallaties, video-security en toegangscontrole.

Vanuit het centraal gelegen Nijkerk worden installateurs ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Onze vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden. Vanuit de Alphatronics Academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis.


Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. Onze UNii inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van uw klanten.

Onze organisatie is opgericht in 1978 en maakt sinds 2010 deel uit van de TKH Group NV. Hierdoor is het mogelijk om ook andere bedrijven op het gebied van Vision, Security en Connectiviteit eenvoudig te betrekken bij omvangrijke of complexe (security) vraagstukken.

Alle courante producten worden vanuit ons centrale magazijn in Nijkerk de volgende dag al afgeleverd. Uiteraard bieden we ook een afhaalbalie voor urgente of onverwachte bestellingen.

Alphatronics is onder andere distributeur van de volgende merken: Detnov, Optex, CDVI, IEVO, Pyronix, Visonic, Bentel, Bosch, Takex, Dahua, Sense, Impro, Power Sonic, Yuasa en natuurlijk onze eigen UNii inbraakdetectie en toegangscontrole. 

Alphatronics afhaalservice 24/7

Hoe gaat het in zijn werk?
    • Bij een bestelling geef je aan dat deze wordt afgehaald.
    • Op dezelfde dag voor 16:00 uur afhalen kan gewoon bij ons pick-up point (via de hoofdingang).
    • Bestellingen die om 16:00 uur niet zijn afgehaald worden klaargelegd in een locker. Je vindt deze aan de linkerzijde van ons pand.
Iedere orderbevestiging en pakbon van een afhaalorder zal standaard worden voorzien van een QR-code. Met deze QR-code krijg je toegang tot de afhaallocatie én de locker waarin jouw spullen zijn klaargelegd. 

Het is dus belangrijk dat bij afhalen altijd de orderbevestiging/pakbon (op papier of digitaal) wordt meegenomen!

Bekijk in het filmpje hoe de afhaallockers werken.  KLIK HIER

Onderdeel van de TKH Group N.V. 

Sinds juli 2010 is Alphatronics onderdeel van de beursgenoteerde TKH Group N.V. (TKH). Voor meer informatie: TKH Group bedrijfsprofiel
Binnen het cluster Security Solutions werkt Alphatronics nauw samen met de andere TKH zusterbedrijven in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve beveiligingsoplossingen. Voor meer informatie: www.tkhsecurity.com

Over beveiliging

Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica.
Alphatronics werkt graag samen met innovatieve partijen in de markt, die op zoek zijn naar oplossingen waar hun klanten om vragen. Dit kunnen standaard producten zijn, maar ook oplossingen op maat.

ISO 9001 gecertificeerd

Optimale betrouwbaarheid is het speerpunt binnen de eigen organisatie, immers voor de beveiligingsbranche zijn betrouwbare oplossingen van essentieel belang. Alphatronics is ISO 9001 gecertificeerd, zodat de klanten zeker kunnen zijn van een constante productkwaliteit. 

Artikelbestanden Alphatronics beschikbaar op 2ba

Het actuele artikelenbestand van Alphatronics met bijbehorende prijsinformatie is nu beschikbaar op 2BA. Zo heeft u up-to-date toegang tot de meest actuele artikel- en prijsinformatie.
Via een abonnement kunnen installatiebedrijven toegang krijgen tot deze bestanden, welke online via internet zijn te raadplegen. Bij 2ba is alle benodigde product- en artikelinformatie makkelijk te verkrijgen. Via Alphatronics ontvangt u de specifiek klantspecifieke condities in een ICC bestand.
Vraag nu jouw persoonlijke ICC conditiebestand aan via de afdeling Verkoop van Alphatronics.

Partners

Alphatronics is partner van de volgende bedrijven: