Naar boven

CDVI Atrium A22K Krypto toegangscontrole

Atrium A22-paneel van CDVI nu ook met encryptie

Met de A22K (KRYPTO) heeft CDVI een nieuwe 3e generatie IP controller aan de Atrium-familie toegevoegd. Deze nieuwe controller brengt het beste van twee werelden samen, namelijk veiligheid en gebruiksgemak.

Ervaar high security zoals nooit te voren
Het gebruik van Mifare DESFire EV2-protocol en AES 256-bit encryptie over het volledige systeem verhindert het kopiëren van kaarten en biedt end-to-end beveiliging. De controller is uitgerust met hybride lezerpoorten en ondersteund zowel Wiegand als OSDP-2 compatible kaartlezers. Door gebruik te maken van OSDP kunnen twee kaartlezers op één lezerpoort aangesloten worden. Op deze manier kan de controller vier lezers en twee deuren volledig beheren: een IN- en UIT-lezer voor elke deur. 

Het gebruik van Mifare DESFire EV2-protocol en AES 256-bit encryptie over het volledige systeem verhindert het kopiëren van kaarten en biedt end-to-end beveiliging. 


Hierdoor is een Atrium Krypto toegangscontrolesysteem één van de goedkoopste en concurrerendste systemen op de markt!

Het OSDP protocol biedt naast een verhoogde veiligheid ook de mogelijkheid op een langere kabelafstand tot 1200m. 

De nieuwe K2 High Security kaartlezer is OSDP-2 compatible met de Atrium A22K controller en leest zowel Mifare classic als DESFire EV2 credentials. De K2 lezer biedt naast een hoge veiligheid ook een langere kabelafstand (tot 1200m) en is beveiligd tegen sabotage. Twee K2 lezers kunnen per deur, parallel op één kabel. De K2 lezer is NFC / Bluetooth compatibel. Zoals op het hele CDVI assortiment, zit ook op deze K2 High Security lezer 10 jaar garantie.


Ook de UNii AT-100 lezer is op de Wiegand poort van de Atrium A22K controller aan te sluiten. De UNii AT-100 Leest DESFire EV2 tags/kaarten. De elektronica is volledig ingegoten en daarmee is de lezer IP-64 beschermd. De UNii AT-100 lezer is ook voor de UNii te gebruiken.
 

De Mifare DESFire EV2 lezers worden geleverd met voorgeprogrammeerde sleutels die eveneens in de kaarten of tags voorgeprogrammeerd zijn. Dit wil zeggen dat de kaarten/tags en lezers niet meer 'gedoopt' hoeven te worden bij installatie en meteen kunnen worden geactiveerd. Dit bespaart tijd terwijl toch high security wordt gerealiseerd.

Exclusief voor de A22K Krypto controller: plattegrond licentie. 

De A22K KRYPTO beschikt over de mogelijkheid om plattegronden te integreren:
 • Realtime deurstatus op plattegrond vanaf elke webbrowser (MAC of PC)
 • Deuren realtime activeren (vergrendeld, ontgrendeld, toegang verleend, enz.)
 • Eenvoudig te configureren (drag& drop)
 • Ondersteunt .jpg of .pngbestand
 • Meerdere plattegronden /verdiepingen per site
 Atrium A22K KRYPTO toegangscontrole: TOEGANGSCONTROLE, WAAR EN WANNEER JE WILT
 • HTTPS gecertifieerde, beveiligde webserver
 • Gratis software en applicatie
 • Responsieve webinterface
 • Compatibel met elk besturingssysteem
 • Floorplan beheren
 • 1-500 deuren (1.000 lezers)
 • 10.000 gebruikers
 • 2 deuren / 4 kaartlezers
 • Hybride lezerpoorten
 • Geschikt voor Smartphone, tablet
Over CDVI

De CDVI Group is een wereldwijde fabrikant van geavanceerde beveiligingsoplossingen en biedt een breed scala aan innovatieve producten, van online en standalone toegangscontrole tot vergrendeling, deurautomatisering en de volgende generatie biometrische toegangssystemen. CDVI maakt hoogwaardige producten die de veiligheid verhogen en de mobiliteit verbeteren in elk industrieël, commercieel of residentieel gebouw.

CDVI Benelux staat niet alleen, maar is deel van een groep, een familie. Met trots stellen we die familie in enkele minuten voor in een nieuwe corporate video. In de video maken jullie kennis met de CEO van CDVI, maar leer je ook meer over de werking en de visie van CDVI. De video is hier te bekijken: