1 hardware: UNii is zeer efficiënt gebleken voor installateurs

Door Alphatronics - 07 september 2021 - Nieuws

Het grootste voordeel van de UNii is zonder twijfel het gebruik van één hardware voor alle toepassingen. De UNii 32, 128, 512, concentrator en redundant centrale maken allemaal gebruik van dezelfde hardware. Dat is om een aantal redenen een heel groot voordeel:

  1. Maar één type hardware als sparepart in de bus en het magazijn
  2. Altijd de juiste vervangingsprint bij de hand
  3. Geen vervanging van hardware bij een systeemuitbreiding
  4. Training maar op één hardware

Hierdoor is de cost of ownership voor een installateur aanzienlijk lager dan bij andere producten die voor iedere toepassing andere hardware gebruiken.

Upgrade

Iedere UNii hardware kan via UNii manager of UNii online voorzien worden van een licentiesleutel. Hiermee kan een UNii uitgebreid worden naar een grotere versie of bijvoorbeeld geschikt gemaakt worden als concentrator, redundant of voor Aperio sloten.


Noodlicentie

Het kan natuurlijk gebeuren dat een monteur een vervangingsprint plaatst die andere licenties heeft dan de vorige. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsten van een UNii 32 vervangingsprint in een UNii512 installatie. Geen probleem! Iedere UNii kan eenmalig op een noodlicentie gezet worden. Deze noodlicentie is hetzelfde als de normale licenties maar heeft een geldigheid van 7 dagen. Binnen deze 7 dagen dient de juiste licentie aan de UNii toegevoegd te worden. Dit kan lokaal met UNii manager of op afstand via UNii online.

Bovengenoemde eigenschappen zijn standaard in de UNii die door Alphatronics is ontwikkeld en wordt geproduceerd. De UNii wordt verkocht in Nederland en een groot aantal Europese landen.

Voor meer informatie kijk op de website www.alphatronics.nl of bel met 033-2459944.