Alphatronics levert de UNii 4G module mèt simkaart

Door Alphatronics - 08 februari 2024 - Persberichten


Alphatronics levert de UNii 4G module in combinatie met een CSL simkaart. Deze service betekent meer gemak; niet meer op zoek naar een geschikte simkaart voor het gebruiksklaar maken van de UNii 4G module.

Met de Roaming WorldSIM van CSL heb je een eenvoudige en betrouwbare oplossing in handen. En deze wordt gratis meegeleverd bij de UNii 4G module (art.nr. 004780).

Beheer van je sim’s in CSL IoT Platform 3.0

Bijkomend voordeel van deze oplossing is het gebruik van het CSL IoT Platform 3.0.
Het platform biedt een compleet en eenvoudig systeem en hierin beheer je al jouw sim’s per gebruiker, installatielocatie, apparatuur en nog veel meer.
In één oogopslag alle sim-gebeurtenissen, met filter- en exportmogelijkheden. 


Bekijk de status van sim’s en wijzig deze indien gewenst met de opties: activeren, opschorten, heractiveren en afmelden. Het platform geeft de mogelijkheid om facturen te bekijken wanneer nodig en gemakkelijk te downloaden in PDF- of Excel-formaat. Service en facturatie van de sim-dienst gaat rechtstreeks via CSL, wel zo makkelijk! 

De sim’s zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van snelheid, prestaties en stabiliteit van de verbinding zonder onderbrekingen. Elke SIM maakt gebruik van een Privé APN en wereldwijde roaming-mogelijkheden welke zorgen voor de beste garantie op netwerkbeschikbaarheid.

 
Hoe werkt het?

Maak eerst een account aan voordat je verder kunt om je SIM te activeren. Scan de QR-code op de simkaart en volg de eenvoudige instructies. Zo maak je snel gebruik van de voordelen van het CSL IoT Platform 3.0.

 
Bestel de UNii 4G module inclusief CSL WorldSim simkaart in de webshop

 
Vragen?

Heb je interesse, of andere vragen? Je bent welkom bij onze verkoopafdeling.
Bel Alphatronics op +31 (0)33 2459 944 of stuur een e-mail naar verkoop@alphatronics.nl.