Alphatronics voegt Aperio van Assa Abloy toe aan de UNii

Door Alphatronics - 24 maart 2021 - Persberichten

Aperio® van Assa Abloy zijn draadloze sloten voor krachtige, kosteneffectieve toegangscontrole. Deze sloten zijn nu naadloos geïntegreerd in de UNii.

Door deze integratie is het mogelijk om een ideale combinatie te maken met bedrade en draadloze toegangscontrole. Een kostenefficiënte methode om vanuit één platform veel deuren te voorzien van toegangscontrole. Tot wel 64 deuren kunnen zo met een vorm van toegangscontrole worden aangesloten op de UNii.

Ook voor de gebruiker biedt het enorme voordelen. Allereerst worden alle deuren vanuit één punt beheerd. Daarnaast wordt slechts één tag of pas gebruikt ongeacht de lezer waarop deze wordt aangeboden.

Voor installateurs biedt Alphatronics, in samenwerking met Assa Abloy, een opleidingsprogramma aan waarin het complete productenpakket en de programmering hiervan behandeld wordt. Installateurs kunnen ook gebruik maken van een installerende partner als het installeren van Aperio meer een eenmalig karakter heeft.

Zo is het voor iedereen mogelijk om projecten uit te voeren met Aperio en de klant te laten profiteren van de voordelen.

Bekijk het Aperio assortiment

De Aperio integratie is een onderdeel van UNii firmwareversie 2.5 die op 1 maart werd gereleased.

Meer informatie? Bel 033-2459944 of stuur een e-mail naar verkoop@alphatronics.nl.