Brand bij Alphatronics!

Door Alphatronics - 03 maart 2020

Alphatronics breidt haar portfolio groots uit met een uitgebreid assortiment brandbeveiliging en vele aanverwante producten. Het merk Detnov is toegevoegd aan het portfolio en biedt hiermee een breed scala aan brandmeldsystemen en aanverwante producten.

Maak kennis met Detnov

Detnov is de Spaanse marktleider in het produceren van brandmeldsystemen. Met verkooppunten in meer dan 45 landen en ruim 25 jaar ervaring kan Detnov zich meten met alle grote merken. Innovatie, eenvoud, design en betrouwbaarheid bepalen de strategie van Detnov om de klanttevredenheid te verzekeren.

De meest geavanceerde technologie, hypermoderne eigen productiefaciliteiten en voortdurend evoluerende methodes zorgen voor het slagen in het primaire doel: het redden van levens.

Het mag duidelijk zijn dat Alphatronics en Detnov veel overeenkomsten hebben in visie, kwaliteit van producten en dienstverlening. Alphatronics voert het merk exclusief in Nederland.

Voordelen Detnov:
  • Uniek merk in Nederland waardoor minder concurrentie
  • Pushmeldingen bij brand en storingen
  • Remote beheer
  • Voor ieder segment een oplossing
  • Zeer goede prijs- kwaliteitverhouding
  • Veel componenten ook in zwart leverbaar

Een sterk voordeel van de Detnov brandmeldsystemen is de Detnov app. Intuïtief en zeer eenvoudig in gebruik, altijd en overal. Met de pushmeldingen bij alarmen en storingen kan er snel en adequaat worden gehandeld omdat op melder niveau wordt gewerkt.

Alle medewerkers van Alphatronics zijn getraind in het portfolio van DetNov zodat klanten terecht kunnen voor advies en ondersteuning bij het maken van een keuze.

Naast het merk DetNov wordt het brand portfolio nog verder uitgebreid met brandkabel, EN54-4 voedingen, pendels, EN54-21 doormeldeenheden en nog veel meer. Check de website en blijf op de hoogte van alle nieuwe producten!

Bestellingen kunnen via de webshop worden gedaan, door te bellen naar de afdeling verkoop op 033-2459944 of via de accountmanager.

Detnov producten in de webshop