Cloud app voor beheer op afstand van Detnov brandmeldcentrales

Door Alphatronics - 09 maart 2024 - Nieuws
Het brandmeld assortiment van Detnov is uitgerust met een cloud app, waarmee de brandmeldinstallaties op afstand zijn te beheren. Met de app zijn onder andere diverse servicetaken uit te voeren, zonder dat de installateur de locatie hoeft te bezoeken.

De handige cloud app

De brandmeldapparatuur van Detnov is inmiddels een vast merk in ons portfolio, een merk met de meest geavanceerde technologie, hypermoderne eigen productiefaciliteiten en voortdurend evoluerende methodes voor levensreddende technologie. Daarbij komt ook de cloud app, deze is in drie eenvoudige stappen toe te voegen aan het brandmeldsysteem.

 
Beheer

De app is ook te gebruiken door de beheerder van het systeem. Die kan bij een eventuele storing een push-bericht naar de installateur sturen, die vervolgens het probleem in veel gevallen op afstand kan oplossen. Via de app worden ook brandmeldingen doorgegeven, zodat de gebruiker ook zelf direct op de hoogte is als een melder in alarm gaat. Mocht het loos alarm zijn, dan kan het systeem op afstand worden gereset.

Alphatronics is de exclusieve dealer voor Nederland van de Detnov brandmeldsystemen. Bekijk ons gehele assortiment in de webshop.

Webshop