Dahua Technology onthult het nieuwe Full-color Cube-concept

Door Alphatronics - 26 juli 2023 - Persberichten

Dahua Technology, een wereldwijd toonaangevende aanbieder van video-centrische AIoT-oplossingen en -diensten, onthult het 2023 Full-color Cube-concept. Dit concept combineert Full-color, Smart Dual Light en andere technologieën tot oneindige innovatiemogelijkheden. De Full-color Cube ontsluit een schat aan geavanceerde beveiligingsfuncties via krachtige technologische combinaties. Denk hierbij aan panoramisch zicht, meer gepersonaliseerde en flexibele instellingen, intelligentie naar believen en toekomstige groei. Deze bieden meerdere voordelen aan klanten met verschillende behoeften.
 


"Dahua's Full-color technologie wordt voortdurend verbeterd, met de toevoeging van Smart Dual Light als een goed voorbeeld. Dit jaar hebben we deze twee kerntechnologieën gecombineerd met AI-, Duo- en PTZ-camera's en andere technologieën om de Full-color Cube aan te bieden, die verder tegemoet komt aan de bewakingsbehoeften van gebruikers voor levendige en kleurenbeelden in omgevingen met weinig licht," zegt Eaden Xie, Product Manager bij Dahua Technology. "In de toekomst zal er meer innovatie en integratie van Full-color en andere technologieën plaatsvinden. Laten we afwachten," voegde hij eraan toe.

 

Sinds het voor het eerst werd voorgesteld in 2018, heeft Dahua voortdurend geïnvesteerd in Full-color Technology die gebruikers 24/7 kleurenbewaking biedt, evenals betrouwbare prestaties op het gebied van helderheid, definitie, flexibiliteit, nauwkeurigheid en intelligentie. De Smart Dual Light Technology die vorig jaar werd uitgebracht, biedt een flexibele oplossing voor gebruikers die de juiste verlichting op het juiste moment nodig hebben. Op deze manier kunnen ze zich in realtime op echte bedreigingen richten. Door gebruik te maken van de gecombineerde mogelijkheden van deze twee fundamentele technologieën, laat de 2023 Full-color Cube zien hoe innovatie eruit kan zien in combinatie met uitgebreide panoramische bewaking, of met actieve afschrikking en slimme analytische mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.