De Dahua Dual-splicing camera’s

Door Alphatronics - 13 februari 2024 - Nieuws


Haarscherp beeld

De Dahua TIOC camera met 180 graden overzicht beeld beschikt over twee lenzen van 90 graden die naadloos op elkaar aansluiten. De camera’s zijn beide 4MP dus geven het beeld weer in een hoge resolutie. Zowel live als bij het terugkijken.

Dus waar je normaal gesproken wellicht twee camera’s zou hebben geplaatst inclusief de aanleg en montage van de bekabeling kan je het in sommige gevallen dus af met 1 camera.

De camera is voorzien van ingebouwd warm licht en IR-LED’s, hierdoor is er altijd een optimaal beeld ook in de nachtsituaties. De TIOC camera’s hebben een rood en blauw flits alarm ingebouwd en een sirene voor actieve afschrikking.
De camera is verder uitgerust met een ingebouwde microfoon en luidspreker. Mocht er een ongewenst persoon zijn dan kunt u deze dus waarschuwen via de rood/blauwe flitser, maar dus ook met sirene en toespreken via de luidspreker.  Al deze functies zijn in-en uit te schakelen.


TiOC

TiOC, ook wel three-in-one camera genoemd, is de benaming van Dahua camera's die over drie technieken beschikken om zo u en uw eigendommen beter te beschermen. TiOC bewakingscamera's hebben de full-color functie, waarmee de camera met warm licht ook in het donker kleurenbeeld kunnen weergeven. De camera’s zijn ook uitgerust met de WizSense techniek.

Wizsense AI-chip

Deze camera ondersteunt slimme functies zoals perimeter/omtrek beveiliging en slimme bewegingsdetectie. SMD zorgt voor bewegingsdetectie door filtering van objecten. Valse bewegingsalarmen door huisdieren, bladeren, licht en andere storende objecten worden tot een minimum beperkt. Hierdoor heeft u nagenoeg alle functionaliteiten in één camera met één IP POE aansluiting. Gemak en functionaliteit allemaal gecombineerd in één camera.


Bestel de Dahua Dual-splicing camera's in de webshop met onderstaande knop