DIY: Een UNii licentie upgrade in slechts 30 seconden!

Door Alphatronics - 06 februari 2024 - Nieuws

Simpel, snel, makkelijk én zelfstandig kun je iedere UNii centrale upgraden via UNii online; Om een systeem groter te maken heb je niet de verkoopafdeling nodig, dat kun je helemaal zelfstandig via UNii online!
UNii licenties nu via UNii Online activeren

Het uitbreiden van een UNii is zee eenvoudig! Via UNii online is het namelijk mogelijk om als installateur zelf een UNii te voorzien van de benodigde licentie. Je bepaalt als installateur zelf wie van jouw gebruikers (monteurs) licenties mogen activeren en aanschaffen. UNii online beheerders kunnen dat altijd. 

Je kunt hiermee dus een aangesloten UNii realtime upgraden van bijvoorbeeld een UNii 32 naar 128. Met één druk op de knop zonder het vervangen van hardware!

Geen prijsverschil
Er is geen prijsverschil meer tussen het kopen van een UNii 128 of het upgraden van een UNii 32 naar een UNii 128 d.m.v. een licentie upgrade. Dit geldt ook bij de andere licentie upgrade mogelijkheden. Zo kun je probleemloos het syteem later upgraden zonder significante extra kosten.Hoe gaat het upgraden in z’n werk?

Ga in UNii online naar: Inbraak, Licenties, Licenties upgrade aanschaffen
Kies het type UNii wat het moet worden, vermeld je eigen referentie of inkoopnummer, klik op Aanschaffen en klaar!
Na de aanschaf ontvang je van ons een duidelijke factuur met de vermelding van de systeemnaam, de UNii online gebruiker die de aanschaf heeft gedaan en uiteraard jouw referentie. Wel zo overzichtelijk voor de administratie!

UNii Online
 

De vele voordelen van UNii online
Deze functie is een van de vele voordelen van UNii online, de online software die voor zowel eindgebruiker als installateur veel mogelijkheden biedt. Eindgebruikers kunnen het gebruikersbeheer van hun locatie(s) uitvoeren. UNii online is voor eindgebruikers voor één of meerdere vestigingen te gebruiken. Ook hier kan per gebruiker worden ingesteld welke UNii’s te benaderen zijn. Ideaal voor bijvoorbeeld filiaalbedrijven.


Naast het bedienen en beheer van UNii’s is UNii online standaard ingericht voor het handmatig en automatisch opslaan van back-ups. Zo is de programmering altijd beschikbaar en is het niet meer nodig om deze handmatig op te slaan bij een bezoek aan de klant.