Maak kennis met het Dahua draadloze alarmsysteem

Door Alphatronics - 06 oktober 2023 - Nieuws

Dahua ARC3000H draadloos alarmsysteem

 
Dahua heeft naast camerabeveiliging ook een draadloos alarmsysteem. Dit is uitstekend geschikt voor particuliere woningen en kleine objecten. Het hart van het apparaat bestaat uit een compacte hub voorzien van voedingsadapter, ingebouwde noodstroomaccu, draadloze ontvanger, ingebouwde sirene en een LAN + Wi-Fi connectie.
 

Naast de hub is een uitgebreid assortiment aan draadloze detectoren, paniekknoppen, keypads en tegenwoordig ook een PIRCAM-detector waarmee niet alleen beweging wordt gedetecteerd maar ook de beelden van voor en na de detectie direct worden naar de eindgebruiker doorgestuurd via de gratis DMSS-app van Dahua.

Het alarmsysteem wordt als kit geleverd inclusief een draadloze PIR, magneetcontact en keyfobzender en kan uitgebreid worden tot 150 componenten.

Het alarmsysteem beheren en storingen oplossen doe je eenvoudig en remote met DoLync Care, via PC of mobiele telefoon. Scroll verder als je alles wilt weten over het DoLynk Care software platform. 

 
  
Specificaties van de ARC3000H Dahua alarmsysteem
 • Draadloos inbraakpaneel geschikt voor 150 draadloze componenten (6 sirenes, 64 keyfobs)
 • Inclusief netadapter en batterypack
 • Voorzien van geïntegreerde sirene, LAN-aansluiting en Wi-Fi connectie
 • 4G alarm kit (art.nr. 007602) is extra voorzien van een 4G modem voor locaties waar geen LAN/Wi-Fi aanwezig is
 • Optioneel 2-weg draadloze sirene of sirene/flitser, max. 6 stuks
 • Optioneel 2-weg draadloze keyfobs/keypad, max. 64 stuks
 • 48 gebruikerscodes en/of proximity tag's
 • Op te splitsen in 3 secties of Deel/Totaal schakeling
 • Historisch overzicht van 100 gebeurtenissen
 • Programmering en Pushnotificatie via Dahua DoLync Care of DMSS app
 • Remote firmware updates
 • Goedkeuring: EN50131, Grade 2
 • Compact kunststof behuizing 163 x 163 x 32mm
 

Ruim assortiment draadloze detectie

Het Dahua systeem is makkelijk uit te breiden met verschillende draadloze componenten. 
Benieuwd naar het complete overzicht van de Dahua alarmsysteem kits en draadloze detectoren? Klik hier voor het volledige overzicht in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden. 

Dahua inbraak assortiment
 


NIEUW: Maak kennis met de nieuwe DoLynk Care cloud-platform voor apparaat beheer en alarmonderhoud

Beheer het alarmsysteem van je klant altijd en overal!

Dahua heeft DoLynk Care gelanceerd, het langverwachte software platform waarmee je het Dahua alarmsysteem van je klant kunt beheren, via de PC (Web Client) of op een mobiele telefoon (App Client).

 

Compleet alarmbeheer:
DoLynk Care integreert het draadloze alarmsysteem, zodat je de hele configuratie en/of toevoegingen kunt realiseren, in-/uitschakelen, Health management van het systeem, enz.

Snel systemen opzetten en opleveren:
Installateurs kunnen DoLynk Care gebruiken om een installatie vooraf in te stellen en gereed bij de eindklant af te leveren. Het platform integreert meerdere functies: liveweergave, afspelen, firmware-upgrade, opnieuw opstarten, menu voor webpagina van apparaat, instellingen alarmsysteem, schakelaar instellingen, enz.

Snelle cloud-oplossing:
Bij een storing ontvang je onmiddellijk via de cloud-oplossing een pushmelding, zodat je proactief het probleem van je klant kunt lokaliseren en op afstand kunt oplossen. DoLynk helpt je ook bij het snel oplossen van problemen door mogelijke oplossingen voor elk probleem te geven.

Privacy voor de eindklant:
Toegang tot het alarmsysteem krijg je door toestemming van de eindklant. Dit kan voor een bepaalde periode, bijv. een uur, dagdeel, dag, etc.

Uiteraard is DoLynk Care ook te gebruiken in combinatie met een Dahua video systeem en heeft het daar dezelfde voordelen en functies!

Lees verder op ons blog over DoLynk Care