Maak kennis met het DoLynk Care cloud-platform voor apparaat beheer en alarmonderhoud

Door Alphatronics - 28 februari 2024 - Nieuws

DoLynk Care beheer software voor Dahua AirShield draadloos beveiligingssysteem

 

Beheer het alarmsysteem van je klant altijd en overal!

Dahua heeft DoLynk Care gelanceerd, het langverwachte software platform waarmee je het Dahua alarmsysteem van je klant kunt beheren, via de PC (Web Client) of op een mobiele telefoon (App Client).

 

Compleet alarmbeheer:
DoLynk Care integreert het video systeem of draadloze alarmsysteem, zodat je de hele configuratie en/of toevoegingen kunt realiseren, in-/uitschakelen, Health management van het systeem, enz.

Snel systemen opzetten en opleveren:
Installateurs kunnen DoLynk Care gebruiken om een installatie vooraf in te stellen en gereed bij de eindklant af te leveren. Het platform integreert meerdere functies: liveweergave, afspelen, firmware-upgrade, opnieuw opstarten, menu voor webpagina van apparaat, instellingen alarmsysteem, schakelaar instellingen, enz.

Snelle cloud-oplossing:
Bij een storing ontvang je onmiddellijk via de cloud-oplossing een pushmelding, zodat je proactief het probleem van je klant kunt lokaliseren en op afstand kunt oplossen. DoLynk helpt je ook bij het snel oplossen van problemen door mogelijke oplossingen voor elk probleem te geven.

Privacy voor de eindklant:
Toegang tot het systeem krijg je door toestemming van de eindklant. Dit kan voor een bepaalde periode, bijv. een uur, dagdeel, dag, etc.

 

Aan de slag met DoLynk Care

Wil je gebruik maken van het DoLynk Care platform, dat kan gemakkelijk! Voer onderstaande stappen uit om toegang te krijgen tot het Dahua DoLynk Care platform.

  1. De eerste stap is het registreren en aanmelden op het platform; door op het logo hierboven of de knop onderaan de mail te klikken wordt je doorverwezen naar het platform en kies voor "Sign up" rechts bovenin.
  2. Nadat je je eigen gegevens hebt ingevuld, klik je op 'send' in het veld 'Verification code.' Je ontvangt een e-mail met daarin een 6-cijferige code van DoLynk Security, noteer deze code in het veld 'Verification code' en klik op 'Sign up.'
  3. Log nu in met jouw e-mail adres en gekozen wachtwoord.
  4. Nadat je bent ingelogd klik je in de blauwe linker menubalk op het kopje 'Company,' vervolgens op het icoon 'Change inviter.'
  5. Vul bij het vervolg scherm bij 'Inviter's Email' het email adres dahua@alphatronics.nl in en klik op ‘search’ en daarna op ‘ok’.
  6. De ‘Invitation code’ SVJHWRWQ wordt automatisch ingevuld.
  7. Klik op 'OK' om het account te laten verifiëren.

Zodra je account is geverifieerd kun je alle voordelen ontdekken van DoLynk Care. 
Mocht je vragen hebben over DoLynk Care, check dan de DoLynk Care Support pagina
 

Ben je vaak op pad en vind je het gemakkelijker om de alarm- en video systemen te beheren vanaf je telefoon? Download dan de app DoLynk Care van Dahua, dat kan door de QR-code hiernaast te scannen.
De app is geschikt voor zowel IOS als Android.