NIEUW: Iface geavanceerd gezichtsherkenningssysteem

Door Alphatronics - 15 mei 2023 - Nieuws
Waarom kiezen voor iface™ gezichtsherkenning?

De ievo iface™ registreert gezichten uiterst nauwkeurig, hierbij rekening houdend met verschillen in hoofdhoek, belichting, gezichtsuitdrukking en veroudering. Hierdoor neemt het gebruiksgemak en de veiligheid toe. Dankzij de dubbele camera’s, één voor zichtbaar licht en één voor nabij-infrarood detectie, worden gezichten zelfs bij weinig licht opgepikt en geïdentificeerd.

 
Met een snelle gezichtsherkenning (1 seconde in 1:N modus) aangedreven door een octa-core processor, zorgt iface™ voor een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie. iface™ kan geïnstalleerd worden op een muur, bureau of tourniquet. Het werkt met een gezichtsopname bereik tot twee meter en als back-up heeft iface een ingebouwde MIFARE® DESFire® kaartlezer.

iface kan door middel van de interne interface standalone werken of via integratie met Atrium en Krypto toegangscontrole. Meerdere gezichtspunten worden ge-encrypt. De gezichten worden in iface ge-encrypt bewaard (niet in Atrium en Krypto toegangscontrole). Bij diefstal van de iface is Reverse Engineering niet mogelijk.
  1. Bij standalone gebruik ga je met een code in het menu van de iface terminal en slaat u gezichten ge-encrypt op.
  2. Een gezicht inleren in Atrium en Krypto toegangscontrole in minder dan een minuut? Wij tonen je hoe aan de hand van deze video 👇 
Overige eigenschappen:
·  Een foto voor de lezer houden werkt niet. Dit wordt “anti-spoof” (valse gezichtsherkenning) genoemd.
·  Werkt ook op alleen de ogen (bivakmuts).
·  IR Led’s, ter ondersteuningen bij donkere omgevingen.
·  Witte led, voor extra verlichting van het gezicht.
·  Inleren: 1 x inleren van het gezicht.
·  Speaker: zorgt voor gesproken boodschap, alleen in het Engels. Volume instelbaar of UIT.
·  5 Jaar garantie.

Installatie:
De iface™ is uitsluitend ontworpen en bedoeld voor gebruik binnenshuis. De terminal is niet weerbestendig en mag niet worden blootgesteld aan water, ijs, extreme temperaturen of andere ongunstige weersomstandigheden. De aanbevolen montagehoogte is 135 cm vanaf de vloer tot de onderkant van de terminal. iface™ kan met behulp van de meegeleverde montageplaat rechtstreeks op een muur of op een inbouwdoos bevestigd worden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling: 033-2459944 of e-mail verkoop@alphatronics.nl.