Nieuw!! K4 Krypto lezer + keypad

Door Alphatronics - 31 juli 2023 - Nieuws

We zijn verheugd om CDVI’s nieuwste product van de Krypto toegangscontrole familie te presenteren: de K4 lezer + keypad. Ontworpen om het hoogste beveiligingsniveau te bieden en tegelijkertijd een aantrekkelijke uitstraling te hebben. De K4 is vanaf heden beschikbaar. Art.nr: 008149. 


Daarmee is de K4 lezer een uitbreiding op het bestaande assortiment Krypto lezers K2, K2I en K3. 
De K4 lezer/keypad werkt met Mifare DESFire EV2 lees technologie. Het in de fabriek geprogrammeerde, veilige CDVI protocol en de encryptiesleutels zorgen voor end-to-end encryptie tussen de kaart, de lezer en de A22K controller. Ten slotte is het dankzij OSDP-2 mogelijk om 4 lezers aan te sluiten op 1 controller, zo beveilig je 2 deuren via de in- en uitgang.

Past overal

Functionaliteit ontmoet elegantie in het ontwerp van de K4. Met zijn strakke en smalle vormgeving past de K4 moeiteloos in elke omgeving. Het esthetische aspect wordt verder versterkt door de elegante blauw verlichte toetsen, die een vleugje verfijning toevoegen aan de toegangspunten van jouw gebouw.
Of het nu gaat om een kantoorpand, een wooncomplex of een commerciële ruimte, het ontwerp van de K4 past bij elke architecturale stijl.

 
Voor binnnen en buitengebruik

De K4 is ontworpen om de elementen te trotseren en is daarom geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Met de IK10-certificering biedt het uitzonderlijke weerstand tegen impact, waardoor duurzaamheid zelfs in drukbezochte gebieden wordt gewaarborgd.
Bovendien garandeert de IP64-certificering bescherming tegen stof en water, waardoor betrouwbare werking mogelijk is onder verschillende weersomstandigheden.

 
Geavanceerde functionaliteit - Bluetooth & NFC

De K4 is uitgerust met Bluetooth- en NFC-technologie, waardoor gebruikers hun smartphone als kaart of tag kunnen gebruiken. Met deze handige functie kunnen gebruikers moeiteloos toegang krijgen tot beveiligde ruimtes door eenvoudigweg hun smartphone bij de K4 te houden. Dit biedt niet alleen gemak, maar minimaliseert ook het risico van verloren of gestolen kaarten of tags.

Accessoires:Beschikbare documentatie:
-Installatiehandleiding
-Datasheet
-Commerciële flyer

Bestel  de K4 lezer in de webshop