Nieuw: UNii 4G module

Door Alphatronics - 12 oktober 2021 - Persberichten

Via de media wordt steeds duidelijker dat zowel de 2G als 3G netwerken binnen afzienbare tijd zullen worden opgeheven of al zijn gestopt. Het verschilt per provider, maar het einde is in zicht of zelfs al bereikt. Daarom heeft Alphatronics voor haar UNii alarmsystemen een 4G module ontwikkeld. 

De UNii 4G-module is een uitbreidingsmodule waarmee UNii centrales kunnen communiceren via 4G/2G-netwerken voor doormelding en bediening op afstand. De module kan worden gebruikt als primaire communicatie of als back-up voor de geïntegreerde IP-kiezer.

Uiteraard is het ook mogelijk om een UNii te voorzien van twee 4G modules. Zo kunnen beide modules voorzien worden van een SIM-kaart van een andere provider voor een maximale beschikbaarheid van de (backup)verbinding.

De UNii 4G-communicatiemodule is compatibel met UNii centrales vanaf firmware versie 2.9.0 en wordt geleverd met een antenne met 2m snoer. Een antenne verlengkabel of buitenantenne kan apart besteld worden.

De UNii 4G-module ondersteunt zowel de primaire/back-up alarmdoormelding met de meldkamer als communicatie met mySmartControl waarmee gebruikers hun UNii systeem kunnen bedienen en notificaties ontvangen.

Bestel de 4G module
 


Meer informatie? Bel 033-2459944 of stuur een e-mail naar verkoop@alphatronics.nl.