Nieuw van CDVI: KPROG USB desktop inleermodule voor KRYPTO kaarten & tags

Door Alphatronics - 22 januari 2024 - Nieuws

Dit is een krachtige desktop-unit, ontworpen om kaart- en tagbeheer te stroomlijnen met ongeëvenaard gemak. De KPROG integreert naadloos in een KRYPTO toegangscontrole systeem en is bedoeld voor beheer van MIFARE® DESFire® EV2/EV3-kaarten en tags.


De KPROG inleermodule maakt gebruik van een USB-aansluiting en kan direct op een PC worden aangesloten, zodat gebruikers niet langer reeds gemonteerde lezers hoeven te gebruiken om kaarten of tags te registreren. Hij is compatibel met de ATRIUM-software en webserver. Plaats de kaart of tag op het toestel en de informatie wordt automatisch gedetecteerd en toegevoegd aan de kaartvelden.

De KPROG inleermodule is in staat om op afstand de encryptiesleutel van de Krypto-controller op te halen via de webinterface. Dit betekent dat er geen extra software geïnstalleerd hoeft te worden.

 

 

Elegant ontwerp

Omdat de KPROG inleermodule vaak in een kantooromgeving toegepast zal worden, is voor een verfijnd en elegant ontwerp gekozen. De hoogwaardige en robuuste aluminium constructie en de lichtring die het toestel omrandt maken hem geschikt voor elke omgeving.


De KPROG is onderdeel van de zwaar beveiligde Krypto-familie. In samenwerking met de bestaande K-lezers is de KPROG inleermodule de logische volgende stap om het gebruiksgemak en de plug-and-play mogelijkheden van dit systeem te versterken, aldus de fabrikant.

 

 

Belangrijkste kenmerken

· USB desktoplezer voor aansluiting aan PC
· Leest MIFARE® Classic en DESFire EV2/EV3 high security kaarten & tags
· Compatibel met ATRIUM software en webserver
· Visuele feedback
· Laag stroomverbruik
· Kabellengte: 1,3 meter
· 10 jaar garantie