Takex, maak kennis met de beste detectietechnologieën

Door Alphatronics - 20 maart 2024 - Nieuws
De specialiteit van Takex?

De specialiteit van Takex? Actieve infraroodstralen voor perimeterbeveiliging en PIR voor buiten, om CCTV-activering en inbraakdetectie mogelijk te maken. Sinds 1959 heeft TAKEX een nalatenschap opgebouwd van uitmuntendheid in precisie detectietechnologieën.

 

De Takex detectiesensoren geven u de tijd en de intelligentie die nodig is om effectief te reageren op een inbraak of zelfs om schade of diefstal helemaal te voorkomen.

Kwaliteit is hét handelsmerk van Takex: elke TAKEX-sensor is zorgvuldig ontworpen door het Japanse technische team en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en strenge tests, zodat u jarenlang verzekerd bent van gemoedsrust.

Voor Takex is het balanceren van betrouwbare bescherming met ongeëvenaarde betrouwbaarheid een kunst, geen wetenschap.

 
A VIDEO TOUR OF TAKEX

Kijk hoe Team TAKEX je door ons toonaangevende Takex assortiment, zoals:  Twin, Quad en Battery Beams, Dual-Zone en High-Mount PIRs en nog veel meer leidt.

 Alphatronics als Takex distributeur

Takex werkt samen met toonaangevende distributeurs zoals Alphatronics in de beveiligingsbranche en leveren hoogwaardige inbraakdetectie aan installateurs en systeemintegrators over de hele wereld.

Klik hieronder voor meer voorbeelden van TAKEX sensoren in de webshop!

Webshop