UNii heeft nu DESFire passen die je zelf kunt laten bedrukken

18 maart 2024 - Persberichten

Op veler verzoek van onze klanten hebben we een nieuw product toegevoegd aan het uitgebreide UNii assortiment: Een onbedrukte DESFire pas die jezelf kunt (laten) bedrukken.

In basis is deze pas vergelijkbaar met de UNii DESFire pas die wij al in ons assortiment hebben. De pas is voorzien van DESFire EV3 leestechniek, de achterzijde is voorzien van een serienummer en dit serienummer is ook in de pas geprogrammeerd, net zoals bij onze bedrukte epoxy tag’s.

Het bijzondere aan deze pas is dat er geen UNii logo opstaat, maar geleverd wordt met een blanco voorzijde die zelf te bedrukken is. Je kunt de pas zelf professioneel laten bedrukken of er eventueel een sticker op plakken van je klant. Dit kan handig zijn bij een klant die zijn personeel met een eigen bedrijfspas wil laten werken. Je kunt je helemaal uitleven!

De blanco pas is te vinden in onze webshop.

Webshop


Wil je graag jouw bedrijfslogo erop en wil je dat niet zelf regelen, dan kunnen wij de pas ook voorzien van een logo met de Rebranding tag methode. Stuur ons een mailtje (verkoop@alphatronics.nl) als je graag een voorstel wilt ontvangen voor jouw design.