UNii nu ook te gebruiken voor voertuig beveiliging

Door Alphatronics - 24 februari 2021 - Nieuws

Regelmatig worden uit luxe auto’s volledige dashboards of airbags gedemonteerd. Door het kopiëren van de draadloze sleutel krijgen criminelen de deur open zonder dat het autoalarm afgaat. Daarnaast blijft de diefstal van gereedschap uit monteursbussen een groot probleem.

Door een dergelijk voertuig te voorzien van een draadloze detector die verbonden is aan de UNii wordt deze onderdeel van de totale beveiligingsinstallatie.
Omdat de supervisie van een dergelijke detector uitgeschakeld kan worden is wegrijden in uitgeschakelde toestand geen enkel probleem. Optimale beveiliging, maximale flexibiliteit.

In combinatie met mySmartControl is de beveiliging, die bijvoorbeeld als aparte sectie geprogrammeerd kan worden, op ieder moment en vanaf iedere plek in- of uit te schakelen.
Alarmen zijn direct zichtbaar in mySmartControl. Uiteraard kan de sectie ook direct doormelden naar een particuliere alarmcentrale.

Alle draadloze detectoren die in combinatie met de UNii gebruikt kunnen worden zijn voor deze functie toepasbaar. Het betreft hier de UNii Elite, Visonic PowerG en Pyronix detectoren.

  Deze functie, inclusief het uitschakelen van de supervisie, is onderdeel van UNii firmwareversie 2.4 die op 5 januari werd gereleased.