Alphatronics klantendag

Header security update
Alle innovaties hoor je bij de Security update van woensdag 5 oktober

 

We heten u van harte welkom in ons kantoor in Nijkerk voor onze Security update! Tijdens deze klantendag hebben wij voor u een goedgevuld, interessant programma over de nieuwste UNii producten, de buitendetectie oplossing van RBtec, diverse oplossingen van CDVI en het inbraakdetectiesysteem van Dahua.

Om iedereen goed aandacht te kunnen geven werken wij op onze Security update met twee dagdelen: Een ochtendblok of een middagblok, binnen ieder dagdeel worden er 4 presentaties gegeven.

Wat kunt u verwachten op de Security update

 

UNii afbeeldingen

 

UNii: Deze maand komt de UNii Autumn release 2.13 beschikbaar. In deze firmware zijn de volgende functionaliteiten toegevoegd:
• UNii fog integratie (zie bladzijde 5)
• Het in de teststand zetten van een UNii via UNii manager en online
• Zomer- en wintertijd vrij instelbaar
• Multi-site gebruikersbeheer

 

RBtec seismo

  

 

RBtec Perimeter Security Systems ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar geavanceerde perimeterbeveiligingssystemen. 
Tijdens deze dag nemen wij u mee in de theorie van het merk en haar oplossingen op het van gebied hekwerkdetectie en gronddetectie. Vervolgens geven wij buiten een live demonstratie van de werking van de producten.Dahua truck

     

Dahua zal deze dag ter plaatse zijn met het Dahua inbraakdetectie systeem. Wat wij hebben gemerkt is dat er een deel van de particuliere markt wel inbraakbeveiliging zou willen maar dan wel tegen zeer geringe kosten en het mag dan wel helemaal draadloos zijn.
Om ook dit segment in te kunnen vullen hebben wij er voor gekozen om dit mooie Dahua product op te nemen met de mogelijkheid om ook de camera’s direct te integreren.
Dahua laat alle mogelijkheden en voordelen van het inbraaksysteem zien.

CDVI mobil  

CDVI is deze dag aanwezig om u kennis te laten maken met het complete assortiment IEVO biometrische lezers, de lange afstandslezers uit de U4GO serie en toegang met de mobiele telefoon.
De ievo lezers zijn gecertificeerde vingerafdruk lezers die een toonaangevende multispectrale beeldsensor combineert met geavanceerde beveiligingsfuncties.
U4GO is een reeks hoogwaardige lange afstand lezers geschikt voor de toegang van voertuigen bij bijvoorbeeld parkeerterreinen, vakantieparken, campussen, ziekenhuizen en magazijnen. 

 

Locatie en toegang

Locatie: Boekdrukker 5, Nijkerk
Toegang: Gratis na inschrijving
Dagdelen:

Ochtend: 9:00-12:30 uur
Middag: 13:00-16:30 uur

 

 Wij kijken uit naar een interessante en gezellige dag, komt u ook? Wij heten u van harte welkom! 

<< Formulier voor aanmelding >>

Deze velden gebruiken bij het maken van het formulier:

Bedrijf

Aanhef

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Email

Bev. email

Telefoon

Tijdslot-dagdeel - 1e keus

Tijdslot-dagdeel - 2e keus