Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Over ons

Over Alphatronics

Alphatronics is dé Nederlandse distributeur voor oplossingen en diensten op het gebied van inbraakdetectie, video-security en toegangscontrole.

 

Vanuit het centraal gelegen Nijkerk worden installateurs ondersteund bij de projectering, installatie en de service van beveiligingsoplossingen. Onze vakkundige helpdesk staat klaar om hiervoor op afstand of on-site de benodigde support te bieden. Vanuit de Alphatronics Academy worden trainingen verzorgd op het gebied van product- en vakkennis.

 

Naast een uitgebreid assortiment van handelsproducten ontwikkelt en produceert Alphatronics oplossingen op het gebied van inbraakdetectie. Onze AlphaVision inbraakdetectiesystemen bieden voor ieder vraagstuk en risico een passende oplossing. Door onze eigen ontwikkeling sluiten deze systemen naadloos aan op de (Europese) markt en vraagstelling van uw klanten.

 

Onze organisatie is opgericht in 1978 en maakt sinds 2010 deel uit van de TKH Group NV. Hierdoor is het mogelijk om ook andere bedrijven op het gebied van Vision, Security en Connectiviteit eenvoudig te betrekken bij omvangrijke of complexe (security) vraagstukken.

 

Alle courante producten worden vanuit ons centrale magazijn in Nijkerk de volgende dag al afgeleverd. Uiteraard bieden we ook een afhaalbalie voor urgente of onverwachte bestellingen.

 

Alphatronics is onder andere distributeur van de volgende merken: Pyronix, Visonic, Bentel, Bosch, Adpro, Sick, Takex, Sentinel, Dahua, Sense, Fore!, Impro, Yuasa en natuurlijk onze eigen AlphaVision panelen. 


Onderdeel van de TKH Group

Sinds juli 2010 is Alphatronics onderdeel van de beursgenoteerde TKH Group. Binnen het cluster Security Solutions werkt Alphatronics nauw samen met de andere TKH zusterbedrijven in de ontwikkeling van nieuwe innovatieve beveiligingsoplossingen. Voor meer info: www.tkhsecurity.com

 


Over beveiliging

Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica.

Alphatronics werkt graag samen met innovatieve partijen in de markt, die op zoek zijn naar oplossingen waar hun klanten om vragen. Dit kunnen standaard producten zijn, maar ook oplossingen op maat.

 


ISO 9001 gecertificeerd

Optimale betrouwbaarheid is het speerpunt binnen de eigen organisatie, immers voor de beveiligingsbranche zijn betrouwbare oplossingen van essentieel belang. Alphatronics is ISO 9001 gecertificeerd, zodat de klanten zeker kunnen zijn van een constante productkwaliteit.

 

 

Artikelbestanden Alphatronics beschikbaar op 2ba

Het actuele artikelenbestand van Alphatronics met bijbehorende prijsinformatie is nu beschikbaar op 2BA. Zo heeft u up-to-date toegang tot de meest actuele artikel- en prijsinformatie.

Via een abonnement kunnen installatiebedrijven toegang krijgen tot deze bestanden, welke online via internet zijn te raadplegen. Bij 2ba is alle benodigde product- en artikelinformatie makkelijk te verkrijgen. Via Alphatronics ontvangt u de specifiek klantspecifieke condities in een ICC bestand.
Vraag nu uw persoonlijke ICC conditiebestand aan via de afdeling Verkoop van Alphatronics.

 

Partners

Alphatronics is partner van de volgende bedrijven: 

 

KNX Partner             2ba partner              VEB partner             VEBON partner

Back to Top