Telefoon: 033-2459944  Support: 033-2459786 (Alleen voor bedrijven)

Mijn winkelwagen (0) €0,00

Support

Helpdesk

Voor directe hulp bij installatie, vragen over de beveiligingsapparatuur of voor advies bij het projecteren van de beveiliging kunnen uw medewerkers gratis gebruik maken van onze telefonische helpdeskafdeling. Onze helpdesk afdeling is er alleen voor installateurs en andere afnemers, eindgebruikers kunnen contact opnemen met hun installateur.

 • Downloads
   

 • Direct support

  Klik op de knop voor het gebruiken van de direct support software (voor Windows). 
   

 • FAQ

  Vragen over onze producten?  

 • Alphatool

  Om een licentiecode van de AlphaTool te ontvangen dient u eenmalig een licentiecode aan te vragen. Klik op dit blok en vul het formulier in. 

Eindgebruikers

Op zoek naar meer productinformatie of een handleiding nodig ten behoeve van de bediening van uw systeem? Alphatronics heeft de digitale productfolders en gebruikershandleidingen van de belangrijkste producten online voor u beschikbaar. U kunt ook contact opnemen met ons voor het vinden van een dealer.

 

Installateurs

Naast een volledig assortiment aan beveiligingsproducten biedt Alphatronics de installateur tevens een breed pakket aan diensten. Als klant van Alphatronics heeft u vrij toegang tot het afgeschermde Support gedeelte. U treft hier toegang tot de FAQ en de downloads waar de installatie handleidingen, software en firmware downloads te vinden zijn.


Neem contact met ons op:
verkoop@alphatronics.nl

Back to Top