Naar boven

TBV Praktijk (avond)


Datum: Diverse data 
Tijdsdeel: 8 avonden 
Tijd: 18.30 - 21.30 uur 
Locatie: Diverse locaties
Prijs: € 1.309,- (excl. examenkosten)

Nu inschrijven
 
Technicus Beveiligingssystemen

De opleiding Technicus Beveiligingssystemen (TBV) is ontwikkeld voor adviseurs en technisch beheerders van het (VEB/BORG) Technisch Beveiligingsbedrijf. De opleiding TBV Praktijk (avond) bestaat alleen uit praktijklessen van 8 avonden. Na het behalen van de diploma Technicus Beveiligingssystemen (TBV) heb je voldoende kennis om een beveiligingsplan op te stellen voor objecten die in alle beveiligingsklassen (1 t/m 4) vallen.

Theorie- en Praktijkexamen
De opleiding wordt afgesloten met het TBV Praktijk examen. De deelnemer wordt door SOBA aangemeld voor dit examen. Om in aanmerking te komen voor het TBV diploma, dient de deelnemer eerst een het TBV Theorie examen succesvol weten te afronden en daarna het TBV Praktijk examen. 
Alleen na een positief resultaat van het theorie-examen kan voor de deelnemer het praktijkexamen worden aangevraagd. Je ontvangt van het CIBV 2 case opdrachten waarvoor je een maand de tijd krijgt om deze te maken en in te sturen. Vervolgens word je uitgenodigd voor de mondelinge verdediging van de gemaakte cases.

Na het behalen van het diploma TBV wordt voldaan aan de voorwaarden van de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (Wpbr).

Inhoud TBV praktijk (avond)
de deelnemers zullen In het casegedeelte complete plannen uitwerken die aan de vigerende wet- en regelgeving moeten voldoenomplete plannen die aan de vigerende wet- en regelgeving moeten voldoen.

Voor wie?
Monteurs, technici en adviseurs van beveiligingsbedrijven, verzekeraars.

Opleidingsduur en tijden
De avondopleiding is opgebouwd uit 8 avonden. De deelnemer volgt eerst 13 avonden praktijkgerichte theorie waarna het TBV Theorie-examen kan worden gedaan bij het CIBV. Dan volgen er 8 avonden TBV praktijk(case)lessen voor het maken van beveiligingsplannen, waarna het TBV Praktijkexamen kan worden aangevraagd bij het CIBV.
De prijs is inclusief inloggegevens waarmee je toegang hebt tot het leerplein om online oefenvragen te maken.
Om toegang te krijgen tot digitale oefenvragen ontvang je voor de start van de opleiding inloggegevens per mail.

Extra informatie
  • De deelnemer dient eerst de TBV theorielessen te volgen en in bezit te zijn van het TBV Theorie certificaat, alvorens het TBV Praktijk examen gemaakt kan worden!
  • De prijs is inclusief lesmateriaal.
  • Combinatie klassen zijn mogelijk bij aanvang van de opleiding.
  • Bij onvoldoende deelname kan de plaats worden gewijzigd en/of de opleiding worden geannuleerd.
  • De opleiding wordt afgesloten met het TBV Praktijk examen. De deelnemer wordt door SOBA aangemeld voor dit examen.
  • Er kunnen meer examendagen in onderstaande planning staan. Door maximale groepsgroottes tijdens het examen kan de groep verdeeld worden over verschillende examendata. Je hebt maar op één dag examen.
Opleidingsdata
23 september tot 20 december 2024 in De Meern
08 oktober 2024 tot 14 januari 2025 in Schijndel

Opleidingsprijs
€ 1.309,- (excl. examenkosten)
€ 599,- TBV Praktijk examen