CSL: Dé oplossing om met de AlphaVision ML & XL te blijven doormelden

22 november 2022
Met het veranderen van de  GPRS-2G netwerken en het uitlopen van PSTN als analoge verbinding dreigen ook veel alarmcentrales hier last van te krijgen. Om de doormelding te waarborgen of een secundaire doormelding te blijven generen heeft Alphatronics in een succesvolle samenwerking met CSL, specialist in beveiligde connectiviteitsoplossingen, een oplossing gerealiseerd.  

Vul hier uw titel in

Er is namelijk een enorme installed base van AlphaVision ML en XL systemen. Een groot deel hiervan maakt gebruik van een secundaire verbinding via GPRS maar op termijn zal dit netwerk worden uitgefaseerd. Voor een eenvoudige en betrouwbare migratie kunnen deze systemen aangesloten worden op de DualCom Pro 2 van CSL waarmee een gecertificeerde verbinding naar bijvoorbeeld de PAC in tact blijft.

We hebben voor verschillende scenario’s verschillende oplossingen, we leggen ze hier uit
 Over CSL: 
CSL is opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 1996 en is tegenwoordig wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligde connectiviteitsoplossingen binnen de brand-, beveiliging- en zorgindustrie. CSL is dé partner als het gaat om connectiviteitsoplossingen voor de transitie van analoge- naar draadloze transmissie in de beveiligings-, brand-, en zorgindustrie. Tegenwoordig zijn ze de vertrouwde keuze voor connectiviteit voor meer dan 2 miljoen M2M/IoT-apparaten. Sinds 2018 is CSL ook gevestigd in Nederland. Dit met hun eigen 24/7 support desk en  ondersteunende sales diensten voor de gehele Benelux.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met een van de collega’s van de verkoopafdeling. Zij helpen u graag.
U kunt ze bereiken op 033-2459944 of via verkoop@alphatronics.nl

Technische vraag? In dat geval is ons team van de helpdesk beschikbaar voor alle vragen op 033-2459786 of via de mail: helpdesk@alphatronics.nl.