Dahua lanceert de AirShield beveiligingsoplossing

Door Alphatronics - 11 juni 2024

Dahua heeft onlangs de nieuwe draadloze beveiligingsoplossing AirShield gelanceerd.

De AirShield Alarm is een cloud-gebaseerde draadloos alarmsysteem die stand-alone of samen met andere Dahua componenten (camera’s, recorders en Video Intercom) met de DMSS-app werkt.

Het AirShield systeem bestaat uit een Alarmhub met een breed assortiment aan detectoren en accessoires, optimaal voor de beveiliging van woningen, winkels en kleine bedrijven. Programering en beheer wordt eenvoudig met de installateurs Dolynk app/platform gedaan.

WIl je meer weten over de AirShield?
Kom dan naar de exclusieve AirShield productlancering op 26 juni in Kinepolis Breda! Tijdens dit evenement kom je meer te weten komen over de producten en hoe de AirShield oplossing jou meer efficiëntie en lagere kosten kan opleveren. Verder zal Dahua ook demonstreren hoe je het DoLynk platform kan gebruiken om de AirShield producten te onderhouden. Wil je al meer weten over het DoLynk platform? Dat kan nu door HIER te klikken.
Mis deze kans niet om live demonstraties te zien, met de beveiligingsexperts van Dahua te spreken en te profiteren van speciale lanceringspromoties.Elk deelnemende bedrijf ontvangt een gratis Airshield kit!

 

AGENDA 26 juni
09:00 – 09:30 Receptie & welkomstkoffie
09:30 – 10:30 Introductie van het AirShield Alarm Beveiligingssysteem
10:30 – 11:30 Live demo & hands-on training
11:30 – 13:00 Lunch en Q&A

Meld je hier aan voor het event

De plaatsen zijn beperkt. Aarzel niet en registreer nu en reserveer je plek!